10 käskyä kirkolle - Kai Sadinmaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sadinmaa, Kai
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 248

Lisätiedot

Nasaretin Jeesus ei ollut kirkon kesyttämä yläluokan sylikoira vaan köyhien vapauttaja, kapinallinen. Suomen evankelis-luterilainen kirkko vääristelee evankeliumin todellista sanomaa ja valehtelee Jeesuksesta. Pappi Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle iskee suoraan kirkon ytimeen. Se on vastustamaton kirja oikeudenmukaisemman ja rehellisemmän kirkon puolesta. Se on soraääni yhtenäisen kirkon ideaalia vastaan ja kivi eliitin kengässä. Osansa saavat muun muassa itselleen monumentteja rakentelevat kirkonmiehet, finanssipelurit, vanhoillislestadiolaiset ja homojen vihaajat. Sadinmaan sanan äärelle pysähtyvät niin uskovat kuin uskonnottomatkin.

Lisätiedot

Kuvaus Nasaretin Jeesus ei ollut kirkon kesyttämä yläluokan sylikoira vaan köyhien vapauttaja, kapinallinen. Suomen evankelis-luterilainen kirkko vääristelee evankeliumin todellista sanomaa ja valehtelee Jeesuksesta. Pappi Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle iskee suoraan kirkon ytimeen. Se on vastustamaton kirja oikeudenmukaisemman ja rehellisemmän kirkon puolesta. Se on soraääni yhtenäisen kirkon ideaalia vastaan ja kivi eliitin kengässä. Osansa saavat muun muassa itselleen monumentteja rakentelevat kirkonmiehet, finanssipelurit, vanhoillislestadiolaiset ja homojen vihaajat. Sadinmaan sanan äärelle pysähtyvät niin uskovat kuin uskonnottomatkin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Into Kustannus
Tekijä Sadinmaa, Kai
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 248
ISBN 9789522643926
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8412949
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, kirkko, kirkkokritiikki, kritiikki, pokkarit, uskonto, Hintaryhmä, Kristillinen etiikka
Alanimike 8412949

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 10 käskyä kirkolle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot