10 läsnäolon minuuttia - Goldie Hawn

Mindfulness lapsille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Hawn, Goldie - Holden, Wendy
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 272

Lisätiedot

10 läsnäolon minuuttia pohjautuu Hawnin perustaman järjestön, Hawn Foundationin teettämiin tutkimuksiin ja hänen henkilökohtaiseen kiinnostukseensa tietoisen läsnäolon menetelmään. Käytännönläheinen ja inspiroiva teos 10 läsnäolon minuuttia kiteyttää kirjoittaja Goldie Hawnin kokemukset pitkällisestä työstä lasten ja nuorten mielenterveyden parissa. Kirjassa tutustutaan menetelmiin, joiden avulla lapset voivat paremmin ja ovat onnellisempia. Mindfulness, tietoinen läsnäolo, tutkitusti laskee stressitasoa ja parantaa valmiuksia toimia sosiaalisesti haasteellisessa nyky-yhteiskunnassa. 10 läsnäolon minuuttia sisältää lapsille suunnattuja ohjeita muun muassa oikeanlaiseen tietoiseen hengittämiseen ja keskittymisen kohdentamiseen.

Lisätiedot

Kuvaus 10 läsnäolon minuuttia pohjautuu Hawnin perustaman järjestön, Hawn Foundationin teettämiin tutkimuksiin ja hänen henkilökohtaiseen kiinnostukseensa tietoisen läsnäolon menetelmään. Käytännönläheinen ja inspiroiva teos 10 läsnäolon minuuttia kiteyttää kirjoittaja Goldie Hawnin kokemukset pitkällisestä työstä lasten ja nuorten mielenterveyden parissa. Kirjassa tutustutaan menetelmiin, joiden avulla lapset voivat paremmin ja ovat onnellisempia. Mindfulness, tietoinen läsnäolo, tutkitusti laskee stressitasoa ja parantaa valmiuksia toimia sosiaalisesti haasteellisessa nyky-yhteiskunnassa. 10 läsnäolon minuuttia sisältää lapsille suunnattuja ohjeita muun muassa oikeanlaiseen tietoiseen hengittämiseen ja keskittymisen kohdentamiseen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Viisas Elämä
Tekijä Hawn, Goldie - Holden, Wendy
Kääntäjä Siitonen, Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 272
ISBN 9789522606099
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8412925
Asiasanat elämäntaito, itsekasvatus, lapset, mietiskely, pokkarit, tietoinen läsnäolo, tietoisuus, tunteet, Hintaryhmä, Elämänfilosofia,elämäntaito
Alanimike 8412925

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 10 läsnäolon minuuttia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot