10 vuotta sadasta nollaan - Heta-Maija Tapionlinna-Tawast

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Tapionlinna-Tawast, Heta-Maija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 92

Lisätiedot

Vihonviimeinen temppu olisi kuolla, mutta niinhän se onkin, luultavasti. Kuinka voisi käydä, jos työ muuttuisi painajaiseksi? Muuttaisi raivoisasti jokaisen arkipäivän pahaksi uneksi. Piinaava tuska riivaisi päivät aamusta iltaan, arjet ja juhlat. Veisi lopulta yöt unineen. Tuntuisi viimein muuttaneen pysyvästi kotiisi. Löytäisit sen vieraillessasi jopa ystäviesikin kotoa sinuun pesiytyneenä hirviönä. Se kuluttaisi kymmenessä vuodessa sinut sadasta nollaan. Ainoana toiveenasi ja ajatuksenasi olisi kokemus heräämisestä, painajaisen päättymisestä. Elämästä turvallisesti valveilla olisi tullut ainut tavoite.

Lisätiedot

Kuvaus Vihonviimeinen temppu olisi kuolla, mutta niinhän se onkin, luultavasti. Kuinka voisi käydä, jos työ muuttuisi painajaiseksi? Muuttaisi raivoisasti jokaisen arkipäivän pahaksi uneksi. Piinaava tuska riivaisi päivät aamusta iltaan, arjet ja juhlat. Veisi lopulta yöt unineen. Tuntuisi viimein muuttaneen pysyvästi kotiisi. Löytäisit sen vieraillessasi jopa ystäviesikin kotoa sinuun pesiytyneenä hirviönä. Se kuluttaisi kymmenessä vuodessa sinut sadasta nollaan. Ainoana toiveenasi ja ajatuksenasi olisi kokemus heräämisestä, painajaisen päättymisestä. Elämästä turvallisesti valveilla olisi tullut ainut tavoite.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Tapionlinna-Tawast, Heta-Maija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 92
ISBN 9789522354761
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8404780
Asiasanat johtajuus, kotimainen kaunokirjallisuus, koulutyö, kritiikki, muistelmat, uupumus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8404780

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 10 vuotta sadasta nollaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot