10+ - Viktor Paulinen

Mallivastauksia peruskoulun koetehtäviin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

17,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Paulinen, Viktor
  • Kustantaja: Nemo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 193

Lisätiedot

16-vuotias Viktor Paulinen menestyi kokeissa erinomaisesti koko peruskoulun ajan. Hän sai kaikista aineista kymppejä. Usein häneltä kysytään, minkälaisilla vastauksilla hän ansaitsi arvosanansa. Kuinka saat selville kalan iän? Miten määritellään alkoholin kiehumispiste? Mitkä olivat Neuvostoliiton hajoamisen syytä? Minkälainen aine on happo? Mitä rooleja ihmiset ottavat kiusaamistilanteessa? Mitkä ovat islaminuskon viisi peruspilaria? Mistä saippuaa valmistetaan? Entä mitä ovat noottikriisi, ristiallergia ja keittiöjumala? Tässä kirjassa Paulinen näyttää, mitä erinomaiseen arvosanaan vaaditaan ja kuinka koevastaus kannattaa rakentaa. Hyvä vastaustekniikka on jokaisen opeteltavissa. Mukana on myös runsaasti esimerkkejä ainekirjoituksista. Lisäksi Paulinen jakaa kirjassa parhaat vinkkinsä hyvään koulumenestykseen. Paulisen kirja on mielenkiintoista luettavaa niin koululaisille, opettajille kuin vanhemmille, jotka voivat tarkistaa, vieläkö he hallitsevat yläkoulun oppimäärän ja mitä peruskoulussa tänä päivänä opetetaan.

Lisätiedot

Kuvaus 16-vuotias Viktor Paulinen menestyi kokeissa erinomaisesti koko peruskoulun ajan. Hän sai kaikista aineista kymppejä. Usein häneltä kysytään, minkälaisilla vastauksilla hän ansaitsi arvosanansa. Kuinka saat selville kalan iän? Miten määritellään alkoholin kiehumispiste? Mitkä olivat Neuvostoliiton hajoamisen syytä? Minkälainen aine on happo? Mitä rooleja ihmiset ottavat kiusaamistilanteessa? Mitkä ovat islaminuskon viisi peruspilaria? Mistä saippuaa valmistetaan? Entä mitä ovat noottikriisi, ristiallergia ja keittiöjumala? Tässä kirjassa Paulinen näyttää, mitä erinomaiseen arvosanaan vaaditaan ja kuinka koevastaus kannattaa rakentaa. Hyvä vastaustekniikka on jokaisen opeteltavissa. Mukana on myös runsaasti esimerkkejä ainekirjoituksista. Lisäksi Paulinen jakaa kirjassa parhaat vinkkinsä hyvään koulumenestykseen. Paulisen kirja on mielenkiintoista luettavaa niin koululaisille, opettajille kuin vanhemmille, jotka voivat tarkistaa, vieläkö he hallitsevat yläkoulun oppimäärän ja mitä peruskoulussa tänä päivänä opetetaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Paulinen, Viktor
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 193
ISBN 9789522403094
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. p
Kustantaja Nemo
Tilausnumero 21644588
Asiasanat kokeet (arviointi), koululaiset, koulutyö, opintomenestys, oppiaineet, peruskoulun yläaste, tietokirjallisuus, vastaukset, yläkoulu, Opiskelutekniikka
Alanimike 21644588

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 10+

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot