100-vuotiaan Suomen urheilusankareita - Markku Siukonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Siukonen, Markku - Tikander, Vesa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 348

Lisätiedot

Upea juhlateos itsenäisen Suomen urheiluhistoriasta. Teoksen kuvat ja tarinat ovat kunnianosoitus urheilusankareillemme, jotka ovat olleet viemässä Suomea maailmankartalle. Runsaasti kuvitetussa kirjassa tuodaan näyttävästi esiin kaikki suomalaiset urheilulegendat ja menestyslajit. Mukana itseoikeutetusti mm. Hannes Kolehmainen, "The Flying Finn" Paavo Nurmi, Veikko Hakulinen, Siiri Rantanen, Lasse Viren, Marja-Liisa Kirvesniemi, Matti Nykänen, Jari Litmanen, Jari Kurri, Jarno Saarinen, Teemu Selänne, Tommi Mäkinen, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen. Ja monia muita olympiavoittajia ja maailmanmestareita. Menestyneitä joukkueita unohtamatta. Markku Siukonen (1948-2016) oli Suomen tuotteliain urheilukirjailija. Hän julkaisi yksin tai työryhmän jäsenenä yli 140 urheilukirjaa, mm. Suuri Olympiateos (13 osaa), Suuri suomalainen keihäskirja, Kaikki urheilusta (2006) sekä 35 osaa sarjassa Urheilun vuosikirja. Vesa Tikander toimii erikoistutkijana Urheilumuseossa ja Markku Siukosen seuraajana Urheilun vuosikirjan toimittajana.

Lisätiedot

Kuvaus Upea juhlateos itsenäisen Suomen urheiluhistoriasta. Teoksen kuvat ja tarinat ovat kunnianosoitus urheilusankareillemme, jotka ovat olleet viemässä Suomea maailmankartalle. Runsaasti kuvitetussa kirjassa tuodaan näyttävästi esiin kaikki suomalaiset urheilulegendat ja menestyslajit. Mukana itseoikeutetusti mm. Hannes Kolehmainen, "The Flying Finn" Paavo Nurmi, Veikko Hakulinen, Siiri Rantanen, Lasse Viren, Marja-Liisa Kirvesniemi, Matti Nykänen, Jari Litmanen, Jari Kurri, Jarno Saarinen, Teemu Selänne, Tommi Mäkinen, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen. Ja monia muita olympiavoittajia ja maailmanmestareita. Menestyneitä joukkueita unohtamatta. Markku Siukonen (1948-2016) oli Suomen tuotteliain urheilukirjailija. Hän julkaisi yksin tai työryhmän jäsenenä yli 140 urheilukirjaa, mm. Suuri Olympiateos (13 osaa), Suuri suomalainen keihäskirja, Kaikki urheilusta (2006) sekä 35 osaa sarjassa Urheilun vuosikirja. Vesa Tikander toimii erikoistutkijana Urheilumuseossa ja Markku Siukosen seuraajana Urheilun vuosikirjan toimittajana.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Siukonen, Markku - Tikander, Vesa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 348
ISBN 9789523125100
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8424003
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilökuvat, historia, huippu-urheilu, kilpaurheilu, olympiavoittajat, Suomi, tietokirjallisuus, urheilijat, urheilu, Liikunta Urheilu
Alanimike 8424003

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 100-vuotiaan Suomen urheilusankareita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot