100 vuotta kansainvälistä vuoropuhelua kotitaloudesta - Irma Ryynänen

suomalaiset ja IFHE

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Tekijä: Ryynänen, Irma
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 120

Lisätiedot

International Federation for Home Economics, IFHE, on täyttänyt vuonna 2008 sata vuotta. Maailmanjärjestön 100-vuotishistoriikkihanke käynnisti monessa maassa myös kansallisen selvitystyön. Mitä kotitalousalan kansainvälinen yhteistyö on merkinnyt kansallisesti? Kirjassa kuvataan IFHE:n Suomen kansallisen komitean, FIN-IFHE-neuvottelukunnan, alkujuuria 1900-luvun alusta nykypäivään. IFHE:n historia on kiinteä osa suomalaisen kotitalousalan historiaa. Näiden erottaminen toisistaan olisi ollut mahdotonta, eikä siihen ole kirjassa pyrittykään. Siinä kuvataan, miten suomalainen kotialousala on kehittynyt kansainvälisessä vuoropuhelussa.

Lisätiedot

Kuvaus International Federation for Home Economics, IFHE, on täyttänyt vuonna 2008 sata vuotta. Maailmanjärjestön 100-vuotishistoriikkihanke käynnisti monessa maassa myös kansallisen selvitystyön. Mitä kotitalousalan kansainvälinen yhteistyö on merkinnyt kansallisesti? Kirjassa kuvataan IFHE:n Suomen kansallisen komitean, FIN-IFHE-neuvottelukunnan, alkujuuria 1900-luvun alusta nykypäivään. IFHE:n historia on kiinteä osa suomalaisen kotitalousalan historiaa. Näiden erottaminen toisistaan olisi ollut mahdotonta, eikä siihen ole kirjassa pyrittykään. Siinä kuvataan, miten suomalainen kotialousala on kehittynyt kansainvälisessä vuoropuhelussa.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja FIN-IFHE-neuvottelukunta
Tekijä Ryynänen, Irma
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 120
ISBN 9789529217748
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8358144
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat historia, International Federation for Home Economics, järjestöt, kansainvälinen yhteistyö, kotitalous, kotitalousala, opetus, tietokirjallisuus
Alanimike 8358144

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 100 vuotta kansainvälistä vuoropuhelua kotitaloudesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot