112 ajatusta elämästä ja perheestä - Hanna Ranssi-Matikainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ranssi-Matikainen, Hanna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 208

Lisätiedot

112 ajatusta elämästä ja perheestä -kirjassa pohditaan parisuhdetta, vanhemmuutta ja sukupolvien ketjuun kuulumista, työtä ja taloutta, yhteisöihin kätkeytyvää voimaa, vuodenaikoijen kiertokulkua, kutsumusta sekä Jumalan ja ihmisen välistä suhdetta arkielämän vaatimusten keskellä. Jokainen teksti on arkikokemusten tulosta. Nopeasti ohikiitäneiden vuosien aikana esikoinen varttui alakoululaisesta täysi-ikäiseksi. Kävi ilmi, ettei keskimmäisestä tule sarjakuvataiteilijaa vaan ammattirumpali. Taaperostakin kasvoi lähes äitinsä mittainen nuori mies. Samojen vuosien saatossa valmistui väitöskirja, jossa käsitellään erokriisin työstämistä toimivaksi parisuhteeksi. Parin vuoden ajan illat kuluivat hometaloremontin kimpussa. Sisältö raketuu väljästi Raamatun suurimman käskyn varaan: rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Kirjaa voidaan hyödyntää pienryhmäkeskusteluissa, puheiden laatimisessa ja vaikkapa henkilökohtaisissa hartaushetkissä.

Lisätiedot

Kuvaus 112 ajatusta elämästä ja perheestä -kirjassa pohditaan parisuhdetta, vanhemmuutta ja sukupolvien ketjuun kuulumista, työtä ja taloutta, yhteisöihin kätkeytyvää voimaa, vuodenaikoijen kiertokulkua, kutsumusta sekä Jumalan ja ihmisen välistä suhdetta arkielämän vaatimusten keskellä. Jokainen teksti on arkikokemusten tulosta. Nopeasti ohikiitäneiden vuosien aikana esikoinen varttui alakoululaisesta täysi-ikäiseksi. Kävi ilmi, ettei keskimmäisestä tule sarjakuvataiteilijaa vaan ammattirumpali. Taaperostakin kasvoi lähes äitinsä mittainen nuori mies. Samojen vuosien saatossa valmistui väitöskirja, jossa käsitellään erokriisin työstämistä toimivaksi parisuhteeksi. Parin vuoden ajan illat kuluivat hometaloremontin kimpussa. Sisältö raketuu väljästi Raamatun suurimman käskyn varaan: rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Kirjaa voidaan hyödyntää pienryhmäkeskusteluissa, puheiden laatimisessa ja vaikkapa henkilökohtaisissa hartaushetkissä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Ranssi-Matikainen, Hanna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 208
ISBN 9789524757317
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351399
Asiasanat avioliitto, ihmissuhteet, kristillinen etiikka, parisuhde, perheet, rakkaus, tietokirjallisuus, vanhemmuus, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8351399

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 112 ajatusta elämästä ja perheestä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot