12 teesiä opettajalle -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,15 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Opettajat tarvitsevat tuekseen koulutusta ja koko yhteiskuntaa, jotta opetustyöhön kohdistuviin vaatimuksiin voidaan vastata. Tässä kirjassa kaksitoista maamme johtavaa kasvatustieteilijää kertoo näkemyksiään opetus- ja kasvatustyön painopisteistä ja haasteista. Kirjassa tarkastellaan mm. motivaatiota, erilaisuutta, työhön sitoutumista, muutoksiin ja kehittämistyöhön suhtautumista, kasvatuksen ihanteita ja arvoja, kriittistä pedagogiikka sekä pedagogista rakkautta. Lisäksi käsitellään opettajan asemaa sivistyksen rakentajana ja vaikuttajana, eettisenä kysyjänä ja toimijana. Tärkeää luettavaa opetustyössä ja sen kehittämisessä toimiville, opettajankouluttajille ja koulutussuunnittelijoille.

Lisätiedot

Kuvaus Opettajat tarvitsevat tuekseen koulutusta ja koko yhteiskuntaa, jotta opetustyöhön kohdistuviin vaatimuksiin voidaan vastata. Tässä kirjassa kaksitoista maamme johtavaa kasvatustieteilijää kertoo näkemyksiään opetus- ja kasvatustyön painopisteistä ja haasteista. Kirjassa tarkastellaan mm. motivaatiota, erilaisuutta, työhön sitoutumista, muutoksiin ja kehittämistyöhön suhtautumista, kasvatuksen ihanteita ja arvoja, kriittistä pedagogiikka sekä pedagogista rakkautta. Lisäksi käsitellään opettajan asemaa sivistyksen rakentajana ja vaikuttajana, eettisenä kysyjänä ja toimijana. Tärkeää luettavaa opetustyössä ja sen kehittämisessä toimiville, opettajankouluttajille ja koulutussuunnittelijoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Luukkainen, Olli - Valli, Raine
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 239
ISBN 9524511258
Ilmestymisvuosi 2005
Painos 1
Tilausnumero 8449542
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kasvatusfilosofia, K-kirjat, koulu, koulukasvatus, opettajankoulutus, opettajat, opettajuus, opetus, pedagogiikka, Koululaitos
Alanimike 8449542

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 12 teesiä opettajalle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot