100 kysymystä narsismista - Helinä Häkkänen-Nyholm

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Häkkänen-Nyholm, Helinä
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 365

Lisätiedot

Moni ihminen kohtaa työssään tai henkilökohtaisessa elämässään narsistisen tai psykopaattisen henkilön. 100 kysymystä narsismista ja psykopatiasta: psykologin selviytymisopas on tarkoitettu oppaaksi narsistisen tai psykopaattisen ihmisen kanssa toimimiseen työyhteisössä, parisuhteessa ja perheessä. Kirja muodostuu kysymyksistä joita kirjoittajan asiakkaat ovat tehneet hänelle psykoterapiassa ja joita hänelle on esitetty koulutustilaisuuksissa. Kirja vastaa kysymyksiin muun muassa siitä, mistä narsismissa on kysymys, miten narsismi ja psykopatia eroavat, miten narsistisen tai psykopaattisen ihmisen voi tunnistaa ja voiko narsismista tai psykopatiasta parantua. Se tarjoaa tietoa siitä, millaisia vaikutuksia tällaisella ihmisellä on ympäristöönsä, ja miten hän toimii konfliktissa. Kirja antaa psykoterapeuttisia apuvälineitä ja keinoja narsistisen tai psykopaattisen henkilön toisessa herättämien tunteiden käsittelyyn ja vastaa mm. kysymykseen siitä, pitääkö suhteesta aina pyrkiä pois vai voiko siihen sopeutua elämään.

Lisätiedot

Kuvaus Moni ihminen kohtaa työssään tai henkilökohtaisessa elämässään narsistisen tai psykopaattisen henkilön. 100 kysymystä narsismista ja psykopatiasta: psykologin selviytymisopas on tarkoitettu oppaaksi narsistisen tai psykopaattisen ihmisen kanssa toimimiseen työyhteisössä, parisuhteessa ja perheessä. Kirja muodostuu kysymyksistä joita kirjoittajan asiakkaat ovat tehneet hänelle psykoterapiassa ja joita hänelle on esitetty koulutustilaisuuksissa. Kirja vastaa kysymyksiin muun muassa siitä, mistä narsismissa on kysymys, miten narsismi ja psykopatia eroavat, miten narsistisen tai psykopaattisen ihmisen voi tunnistaa ja voiko narsismista tai psykopatiasta parantua. Se tarjoaa tietoa siitä, millaisia vaikutuksia tällaisella ihmisellä on ympäristöönsä, ja miten hän toimii konfliktissa. Kirja antaa psykoterapeuttisia apuvälineitä ja keinoja narsistisen tai psykopaattisen henkilön toisessa herättämien tunteiden käsittelyyn ja vastaa mm. kysymykseen siitä, pitääkö suhteesta aina pyrkiä pois vai voiko siihen sopeutua elämään.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Häkkänen-Nyholm, Helinä
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 365
ISBN 9789523211858
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7918301
Asiasanat ihmissuhteet, itsetunto, minäkuva, narsismi, parisuhde, perhesuhteet, persoonallisuuden kehitys, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuushäiriöt, psykoterapia, sosiaalinen vuorovaikutus, tietokirjallisuus, toipuminen, työelämä, uhrit, vanhemmuus, Pers
Alanimike 7918301

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 100 kysymystä narsismista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot