1491 - Charles C. Mann

Amerikka ennen Kolumbusta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Mann, Charles C.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 554

Lisätiedot

Kun Kristoffer Kolumbus nousi maihin Amerikassa vuonna 1492, siellä asui todennäköisesti enemmän ihmisiä kuin Euroopassa. Mexicoiden pääkaupungissa Tenochtitlánissa oli juokseva vesi ja uskomattoman puhtaat kadut - toisin kuin eurooppalaisissa pääkaupungeissa. Amazonin alueen intiaanit viljelivät sademetsää tuhoamatta sitä, mutta eivät suinkaan koskematta ympäristöönsä. Andien uskomaton tiejärjestelmä ulotti inkojen vaihtoverkoston rannikolta vuoriston huipulle. Eurooppalaiset saapuivatkin ihmisten läpeensä muovaamalle mantereelle. 1491 paljastaa inkojen, mexicoiden, mayojen ja monien muiden intiaanikansojen loisteliaan historian. Kirja on jännittävä ja perinpohjainen tutkimus tieteen uusista paljastuksista ja kokoaa koko mantereen historian yksiin kansiin.

Lisätiedot

Kuvaus Kun Kristoffer Kolumbus nousi maihin Amerikassa vuonna 1492, siellä asui todennäköisesti enemmän ihmisiä kuin Euroopassa. Mexicoiden pääkaupungissa Tenochtitlánissa oli juokseva vesi ja uskomattoman puhtaat kadut - toisin kuin eurooppalaisissa pääkaupungeissa. Amazonin alueen intiaanit viljelivät sademetsää tuhoamatta sitä, mutta eivät suinkaan koskematta ympäristöönsä. Andien uskomaton tiejärjestelmä ulotti inkojen vaihtoverkoston rannikolta vuoriston huipulle. Eurooppalaiset saapuivatkin ihmisten läpeensä muovaamalle mantereelle. 1491 paljastaa inkojen, mexicoiden, mayojen ja monien muiden intiaanikansojen loisteliaan historian. Kirja on jännittävä ja perinpohjainen tutkimus tieteen uusista paljastuksista ja kokoaa koko mantereen historian yksiin kansiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Into Kustannus
Tekijä Mann, Charles C.
Kääntäjä Karppinen, Milla - Teirioja, Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 554
ISBN 9789522645388
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8412965
Asiasanat alkuperä, alkuperäiskansat, Amerikka, elinympäristö, Etelä-Amerikka, historia, intiaanikulttuurit, intiaanit, kulttuuri, kulttuuriperintö, muinaiskansat, mytologia, Pohjois-Amerikka, pokkarit, uskonto, Hintaryhmä
Alanimike 8412965

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 1491

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot