1900-luvun Atlas -

Kriittisen historian käsikirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 175

Lisätiedot

1900-luvun Atlas - kriittisen historian käsikirja käy uusin silmin läpi historiaa teollisesta vallankumouksesta meidän päiviimme: teos ei vain luettele faktoja, vaan selittää, asettaa ne perspektiiviin ja purkaa yleistyneitä virhekäsityksiä. Teos antaa voittajien lisäksi tilaa voitetuille ja Pohjoisen lisäksi Etelälle. Se avaa maailmaa muovaavia, historiallisia kokonaisuuksia helpommin hahmotettaviksi, ja antaa siten välineitä ymmärtää tämän hetken suuria kehityskulkuja. Kirjan on poimittu mukaan otteita useiden eri maiden eri aikakausien koulujen historiankirjoista - paitsi kaikista suurvalloista myös Syyriasta, Algeriasta, Palestiinasta, Turkista, Syyriasta, Nicaraguasta ja Boliviasta. Teos sisältää runsaasti karttoja ja infografiikkaa. Kuvitus nostaa esiin kunkin aikakauden taiteilijoiden töitä, julisteita, valokuvia ja tekstejä. Teos jatkaa Le Monde diplomatiquen suosittujen kartastojen sarjaa: ne ovat ainutlaatuisia kiteyttäessään maailmanlaajuisia tapahtumia. Lukuista kartat ja graafit antavat välineitä ymmärtää sekä maailmanlaajuisia että paikallisia kehityskulkuja. Ne sopivat niin kouluihin, yliopistoihin kuin tavallisille lukijoille.

Lisätiedot

Kuvaus 1900-luvun Atlas - kriittisen historian käsikirja käy uusin silmin läpi historiaa teollisesta vallankumouksesta meidän päiviimme: teos ei vain luettele faktoja, vaan selittää, asettaa ne perspektiiviin ja purkaa yleistyneitä virhekäsityksiä. Teos antaa voittajien lisäksi tilaa voitetuille ja Pohjoisen lisäksi Etelälle. Se avaa maailmaa muovaavia, historiallisia kokonaisuuksia helpommin hahmotettaviksi, ja antaa siten välineitä ymmärtää tämän hetken suuria kehityskulkuja. Kirjan on poimittu mukaan otteita useiden eri maiden eri aikakausien koulujen historiankirjoista - paitsi kaikista suurvalloista myös Syyriasta, Algeriasta, Palestiinasta, Turkista, Syyriasta, Nicaraguasta ja Boliviasta. Teos sisältää runsaasti karttoja ja infografiikkaa. Kuvitus nostaa esiin kunkin aikakauden taiteilijoiden töitä, julisteita, valokuvia ja tekstejä. Teos jatkaa Le Monde diplomatiquen suosittujen kartastojen sarjaa: ne ovat ainutlaatuisia kiteyttäessään maailmanlaajuisia tapahtumia. Lukuista kartat ja graafit antavat välineitä ymmärtää sekä maailmanlaajuisia että paikallisia kehityskulkuja. Ne sopivat niin kouluihin, yliopistoihin kuin tavallisille lukijoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Into Kustannus
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789522644626
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8347995
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat 1900-luku, Eurooppa, historia, maailmanhistoria, poliittinen historia, sotahistoria, taloushistoria, teollistuminen, tietokirjallisuus, Maailmanhistoria: Eurooppa
Alanimike 8347995

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 1900-luvun Atlas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot