II etsivää ja autovarkaat - Kristian Peltoniemi

Seikkailu Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Peltoniemi, Kristian
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 118

Lisätiedot

Christianin loma Peten luona jatkuu, vaikka hänen kesälomansa on jo ohi, ja parempi niin, sillä Pete ja poliisipäällikkö eivät kaksin olisi pärjänneet autovarkaita vastaan. Heitä on tarinassa vaatekaapin täydeltä ja aina kun muutama on saatu kiinni, tulee tilalle uusia, vielä hankalampia tapauksia. Lopulta pojat löytävät itsensä Ahvenanmaalta, eräästä talosta, jossa huoneet ovat hi Siis Ahvenanmaalta. Ennen sitä ehditään kuitenkin viettää myös joulua, mutta mitä ihmettä tekee teroitin Peten isän joululahjojen seassa? Lyhyesti sanottuna kirjassa on kohtuullisen monta täpärää ja outoa tilannetta. Autovarkaat alkavat ryöstellä asuntovaunuja ja peräti veneitäkin, mutta on paras olla paljastamatta enempää! Tätä kirjaa ei muuten kannata lukea kahdeltatoista yöllä, jos haluaa nukkua vielä samana yönä! Retket pohjalaisluonnossa muuttuvat seikkailujen tapahtumapaikoiksi: Kristiinankaupungin siperiankärhöltä ja Karijoen Susiluolalta mennään vauhdilla Kurikan Niileskalliolle ja Jyllinkosken kautta Kiskonniemeen. Kirjan kirjoittaja on 11-vuotias Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat luonto ja eläimet sekä autot, jotka ovat tässä kirjassa pääosassa ja kokonaisuudesta muodostuukin jännittävä seikkailutarina.

Lisätiedot

Kuvaus Christianin loma Peten luona jatkuu, vaikka hänen kesälomansa on jo ohi, ja parempi niin, sillä Pete ja poliisipäällikkö eivät kaksin olisi pärjänneet autovarkaita vastaan. Heitä on tarinassa vaatekaapin täydeltä ja aina kun muutama on saatu kiinni, tulee tilalle uusia, vielä hankalampia tapauksia. Lopulta pojat löytävät itsensä Ahvenanmaalta, eräästä talosta, jossa huoneet ovat hi Siis Ahvenanmaalta. Ennen sitä ehditään kuitenkin viettää myös joulua, mutta mitä ihmettä tekee teroitin Peten isän joululahjojen seassa? Lyhyesti sanottuna kirjassa on kohtuullisen monta täpärää ja outoa tilannetta. Autovarkaat alkavat ryöstellä asuntovaunuja ja peräti veneitäkin, mutta on paras olla paljastamatta enempää! Tätä kirjaa ei muuten kannata lukea kahdeltatoista yöllä, jos haluaa nukkua vielä samana yönä! Retket pohjalaisluonnossa muuttuvat seikkailujen tapahtumapaikoiksi: Kristiinankaupungin siperiankärhöltä ja Karijoen Susiluolalta mennään vauhdilla Kurikan Niileskalliolle ja Jyllinkosken kautta Kiskonniemeen. Kirjan kirjoittaja on 11-vuotias Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat luonto ja eläimet sekä autot, jotka ovat tässä kirjassa pääosassa ja kokonaisuudesta muodostuukin jännittävä seikkailutarina.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Valmiixi
Tekijä Peltoniemi, Kristian
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 118
ISBN 9789525965377
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Alkaen 10 v.
Tilausnumero 8382803
Asiasanat Ahvenanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Jyllinkoski, jännitys, jännityskirjallisuus, Karijoki, Kiskonniemi, Kristiinankaupunki, Kurikka, lasten ja nuorten kirjat, luolat, luonto, Niileskallio, nuoret, Pohjanmaa, seikkailukirjallisuus, Susiluola, yksityisetsivät, Su
Alanimike 8382803

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: II etsivää ja autovarkaat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot