II etsivää ja salaperäinen luola - Kristian Peltoniemi

Seikkailu Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Peltoniemi, Kristian
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 88

Lisätiedot

Latviassa asuva Christian tulee kesälomansa ajaksi Peten vieraaksi. Pojat eivät ole nähneet toisiaan pitkään aikaan, mutta Pete pääsee heti omaan elementtiinsä ihmetellessään, mitä he tekevät Karijoen Susiluolalla, jonne Christianin äiti haluaa. Christianin äidin idea ei loppujen lopuksi olekaan vallan huono, ainakaan jos pitää seikkailuista, ja vaikka Pete ei niistä niin paljon välitäkään, saa hän silti kokea niitä yli omien tarpeiden. Esimerkiksi kun Christian kaapataan Susiluolalla, ei Pete tietenkään voi jättää häntä yksin ties minne, vaan lähtee seuraavana aamuna etsimään Christiania. Homma menee loppujen lopuksi hieman poskelleen, kun yksi roistoista saa hänet ja Christianin kiinni sen jälkeen kun he ovat karanneet ensimmäisen kerran. Kaiken kruunaa Peten mielestä kuitenkin se, että heidät kaapataan lukemattomia kertoja... Luontoretkellä Susivuorelle ja Iso-Kakkoriin on odottamattomia seurauksia: siitä saa alkunsa seikkailu Karijoen ja Kristiinankaupungin maisemissa eteläisellä Pohjanmaalla. Kirjan kirjoittaja on 10-vuotias kurikkalainen Kristian Peltoniemi. Hän on kiinnostunut luonnosta, eläimistä ja autoista. Tässä kirjassa ne yhdistyvät kokonaisuudeksi, jossa riittää jännittäviä juonenkäänteitä.

Lisätiedot

Kuvaus Latviassa asuva Christian tulee kesälomansa ajaksi Peten vieraaksi. Pojat eivät ole nähneet toisiaan pitkään aikaan, mutta Pete pääsee heti omaan elementtiinsä ihmetellessään, mitä he tekevät Karijoen Susiluolalla, jonne Christianin äiti haluaa. Christianin äidin idea ei loppujen lopuksi olekaan vallan huono, ainakaan jos pitää seikkailuista, ja vaikka Pete ei niistä niin paljon välitäkään, saa hän silti kokea niitä yli omien tarpeiden. Esimerkiksi kun Christian kaapataan Susiluolalla, ei Pete tietenkään voi jättää häntä yksin ties minne, vaan lähtee seuraavana aamuna etsimään Christiania. Homma menee loppujen lopuksi hieman poskelleen, kun yksi roistoista saa hänet ja Christianin kiinni sen jälkeen kun he ovat karanneet ensimmäisen kerran. Kaiken kruunaa Peten mielestä kuitenkin se, että heidät kaapataan lukemattomia kertoja... Luontoretkellä Susivuorelle ja Iso-Kakkoriin on odottamattomia seurauksia: siitä saa alkunsa seikkailu Karijoen ja Kristiinankaupungin maisemissa eteläisellä Pohjanmaalla. Kirjan kirjoittaja on 10-vuotias kurikkalainen Kristian Peltoniemi. Hän on kiinnostunut luonnosta, eläimistä ja autoista. Tässä kirjassa ne yhdistyvät kokonaisuudeksi, jossa riittää jännittäviä juonenkäänteitä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Valmiixi
Tekijä Peltoniemi, Kristian
Valokuvaaja Peltoniemi, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 88
ISBN 9789525965315
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Alkaen 10 v.
Tilausnumero 8382802
Asiasanat esikoisteokset, jännitys, jännityskirjallisuus, karijoki, kristiinankaupunki, lasten ja nuorten kirjat, luolat, luonto, nuoret, pohjanmaa, seikkailukirjallisuus, susiluola, susivuori, yksityisetsivät, Suomenkiel.kertomakirj.nuoret
Alanimike 8382802

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: II etsivää ja salaperäinen luola

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot