500 ruokaa vauvoille ja taaperoille - Beverley Glock

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Glock, Beverley
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Milloin vauvalla pitäisi aloittaa kiinteiden ruokien antaminen? Mitä vauvalle voi syöttää ja kuinka suuria annoksia pikkuisille tarjotaan? Mistä ideat jokapäiväisiin aterioihin? - 500 ruokaa vauvoille ja taaperoille on todellinen apu kiinteisiin ruokiin siirtyvien vauvojen vanhemmille. Kirjassa on yksinkertaisia, herkullisia ja ravintoarvoltaan täysipainoisia ruokaohjeita vauvojen ensiaterioista leikki-ikään saakka sekä runsaasti tietoa pikkulasten ravitsemuksesta. - Kirjan reseptit on suunniteltu huolellisesti niin, että lapsi voi turvallisesti tutustua uusien makujen maailmaan. Useista ohjeista saa annoskokoa suurentamalla maittavan ruoan koko perheelle.

Lisätiedot

Kuvaus Milloin vauvalla pitäisi aloittaa kiinteiden ruokien antaminen? Mitä vauvalle voi syöttää ja kuinka suuria annoksia pikkuisille tarjotaan? Mistä ideat jokapäiväisiin aterioihin? - 500 ruokaa vauvoille ja taaperoille on todellinen apu kiinteisiin ruokiin siirtyvien vauvojen vanhemmille. Kirjassa on yksinkertaisia, herkullisia ja ravintoarvoltaan täysipainoisia ruokaohjeita vauvojen ensiaterioista leikki-ikään saakka sekä runsaasti tietoa pikkulasten ravitsemuksesta. - Kirjan reseptit on suunniteltu huolellisesti niin, että lapsi voi turvallisesti tutustua uusien makujen maailmaan. Useista ohjeista saa annoskokoa suurentamalla maittavan ruoan koko perheelle.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Karisto
Tekijä Glock, Beverley
Kääntäjä Ruunaniemi, Katja
Valokuvaaja Garlick, Ian
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789512354757
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos 500 baby and toddler foods
Painos 1
Tilausnumero 20660791
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat keittokirjat, lapset, leikki-ikäiset, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, vauvat, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 20660791

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 500 ruokaa vauvoille ja taaperoille

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot