60+ - Jaakko Valvanne

Iloa elämään!

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Valvanne, Jaakko - Tuohino, Lotta
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 183

Lisätiedot

Elämä ei ole laskeva käyrä, vaan jokaiseen ikään liittyy nousuja ja kohokohtia. Mitä kaikkea olisi hyvä ottaa huomioon, jotta elämä olisi mahdollisimman täysipainoista eläkeiässäkin?Iloisen vanhenemisen puolestapuhuja Jaakko Valvanne opastaa suuria ikäluokkia elämään parempaa mutta omannäköistä elämää. Kirja antaa käytännönläheisiä vinkkejä mm. sopivasta ravinnosta, liikunnasta ja elämäntavoista. Ydinajatus on, että se mikä saa hyvälle mielelle on hyväksi vanhanakin.Kirja vastaa moniin tärkeisiin kysymyksiin, kuten miten ehkäistä dementiaa, mistä löytää apua yksinäisyyteen tai kuinka toteuttaa seksuaalisuutta. Tekstiä havainnollistavat Jaakon omat tarinat elävästä elämästä.Vaikka vanhenemiseen kannattaa varautua hyvissä ajoin, tutkimukset osoittavat, että jopa 85-vuotiaana tehdyt elämäntapamuutokset voivat pidentää elinikää. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä saada parempi vanhuus!

Lisätiedot

Kuvaus Elämä ei ole laskeva käyrä, vaan jokaiseen ikään liittyy nousuja ja kohokohtia. Mitä kaikkea olisi hyvä ottaa huomioon, jotta elämä olisi mahdollisimman täysipainoista eläkeiässäkin?Iloisen vanhenemisen puolestapuhuja Jaakko Valvanne opastaa suuria ikäluokkia elämään parempaa mutta omannäköistä elämää. Kirja antaa käytännönläheisiä vinkkejä mm. sopivasta ravinnosta, liikunnasta ja elämäntavoista. Ydinajatus on, että se mikä saa hyvälle mielelle on hyväksi vanhanakin.Kirja vastaa moniin tärkeisiin kysymyksiin, kuten miten ehkäistä dementiaa, mistä löytää apua yksinäisyyteen tai kuinka toteuttaa seksuaalisuutta. Tekstiä havainnollistavat Jaakon omat tarinat elävästä elämästä.Vaikka vanhenemiseen kannattaa varautua hyvissä ajoin, tutkimukset osoittavat, että jopa 85-vuotiaana tehdyt elämäntapamuutokset voivat pidentää elinikää. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä saada parempi vanhuus!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustantamo S& - S
Tekijä Valvanne, Jaakko - Tuohino, Lotta
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 183
ISBN 9789515237781
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8337049
Asiasanat elinikäinen oppiminen, elintavat, eläkeikä, eläkeläiset, elämänlaatu, hyvä elämä, ikääntyminen, ikääntyneet, sosiaaliset suhteet, terveys, tietokirjallisuus, vanhuus, Vanhusten terveydenhoito Vanhu
Alanimike 8337049

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 60+

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot