Ääneen ajateltua -

kirjoituksia äänestä, esityksestä ja niiden kohtaamisista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 148

Lisätiedot

Esittävien taiteiden kentän murros ja teknologian kiihtyvä kehittyminen tuovat äänisuunnittelulle uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Äänisuunnittelija Heidi Soidinsalon toimittama teos Ääneen ajateltua - kirjoituksia äänestä, esityksestä ja niiden kohtaamisista pyrkii avaamaan ja laajentamaan keskustelua äänisuunnittelun luonteesta osana nykyistä esittävien taiteiden ammattikenttää. Kokoelma luo katsauksen äänen mahdollisuuksiin esityksen osana. Kirja avaa äänen kanssa työskentelyn metodeita, näkemyksiä ja ajattelua laajasti ja alan monipuolista luonnetta kunnioittaen. Teos on tarkoitettu kaikille äänestä kiinnostuneille lukijoille ammattikunnasta ja taustoista riippumatta.

Lisätiedot

Kuvaus Esittävien taiteiden kentän murros ja teknologian kiihtyvä kehittyminen tuovat äänisuunnittelulle uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Äänisuunnittelija Heidi Soidinsalon toimittama teos Ääneen ajateltua - kirjoituksia äänestä, esityksestä ja niiden kohtaamisista pyrkii avaamaan ja laajentamaan keskustelua äänisuunnittelun luonteesta osana nykyistä esittävien taiteiden ammattikenttää. Kokoelma luo katsauksen äänen mahdollisuuksiin esityksen osana. Kirja avaa äänen kanssa työskentelyn metodeita, näkemyksiä ja ajattelua laajasti ja alan monipuolista luonnetta kunnioittaen. Teos on tarkoitettu kaikille äänestä kiinnostuneille lukijoille ammattikunnasta ja taustoista riippumatta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Teatterikorkeakoulu
Toimittaja Soidinsalo, Heidi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-3385
Sivumäärä 148
ISBN 9789526670294
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356597
Asiasanat esittävät taiteet, esitykset, musiikki, tanssi, teatteri, tietokirjallisuus, tila, ääni, äänisuunnittelu, äänitekniikka, Teatteritaide
Alanimike 8356597

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ääneen ajateltua

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot