Aarresaaret - Nicholas Shaxson

Veroparatiisit ja miehet jotka ryöstivät maailman

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

11,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Shaxson, Nicholas
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 432

Lisätiedot

Aarresaaret on jännittävä tietokirja veroparatiisien luoman varjotalouden valtavasta kasvusta. Jo yli puolet maailmankaupasta kulkee veroparatiisien kautta. Karibian palmusaarten sijasta maailman keskeisimpiä veroparatiiseja ovat Yhdysvallat ja Britannia. Veroparatiisien tärkeimpiä asiakkaita ovat järjestäytyneen rikollisuuden sijaan suuret pankit. Veroparatiiseissa on piilossa yksistään henkilökohtaista omaisuutta noin 10 biljoonaa eli 10 000 miljardia dollaria. Ongelma ei kuitenkaan rajoitu saamatta jääviin verotuloihin: veroparatiisit myös luovat olemattomalla säätelyllään talouskriisille otollisen kasvuympäristön.

Lisätiedot

Kuvaus Aarresaaret on jännittävä tietokirja veroparatiisien luoman varjotalouden valtavasta kasvusta. Jo yli puolet maailmankaupasta kulkee veroparatiisien kautta. Karibian palmusaarten sijasta maailman keskeisimpiä veroparatiiseja ovat Yhdysvallat ja Britannia. Veroparatiisien tärkeimpiä asiakkaita ovat järjestäytyneen rikollisuuden sijaan suuret pankit. Veroparatiiseissa on piilossa yksistään henkilökohtaista omaisuutta noin 10 biljoonaa eli 10 000 miljardia dollaria. Ongelma ei kuitenkaan rajoitu saamatta jääviin verotuloihin: veroparatiisit myös luovat olemattomalla säätelyllään talouskriisille otollisen kasvuympäristön.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Into Kustannus
Tekijä Shaxson, Nicholas
Kääntäjä Purje, Henri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 432
ISBN 9789522645395
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 21800388
Asiasanat harmaa talous, kansainvälinen talous, kehitysmaat, pankit, pokkarit, taloudelliset kriisit, vaikutukset, veronkierto, veroparatiisit, verosuunnittelu, Hintaryhmä
Alanimike 21800388

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aarresaaret

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot