Aarteita museoiden kätköistä -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 123

Lisätiedot

Kirjan ajatus on lähtenyt kunnioituksesta ahkeria, osaavia ja luovia menneitä sukupolvia kohtaan. Wellamo-opiston käsityöaineiden opettajat ovat etsineet kuntien museoista ja yksityisiltä henkilöiltä käsitöitä, jotka ovat nykypäivään sopivia ja sovellettavissa olevia. Näiden yksityiskokoelmien ylläpitäminen ja vanhojen esineiden säilyttäminen on arvokas kulttuuriteko. Kirja sisältää kirjontaa, kankaankudontaa, lankatekniikoita sekä puu- ja metallitöitä ohjeineen sekä artikkelit Päijät-Hämeen käsityöperinteestä ja kansalaisopiston merkityksestä käsityöperinteen säilyttäjänä. Hämeen Heimoliitto r.y. on palkinnut kirjan vuoden 2012 "Häme-Teko" -palkintolaatalla.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan ajatus on lähtenyt kunnioituksesta ahkeria, osaavia ja luovia menneitä sukupolvia kohtaan. Wellamo-opiston käsityöaineiden opettajat ovat etsineet kuntien museoista ja yksityisiltä henkilöiltä käsitöitä, jotka ovat nykypäivään sopivia ja sovellettavissa olevia. Näiden yksityiskokoelmien ylläpitäminen ja vanhojen esineiden säilyttäminen on arvokas kulttuuriteko. Kirja sisältää kirjontaa, kankaankudontaa, lankatekniikoita sekä puu- ja metallitöitä ohjeineen sekä artikkelit Päijät-Hämeen käsityöperinteestä ja kansalaisopiston merkityksestä käsityöperinteen säilyttäjänä. Hämeen Heimoliitto r.y. on palkinnut kirjan vuoden 2012 "Häme-Teko" -palkintolaatalla.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Wellamo-opisto
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 123
ISBN 9789525749328
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8354858
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kirjonta, kudonta, käsityöohjeet, käsityöperinne, käsityöt, mallit, metallityöt, museoesineet, puutyöt, tietokirjallisuus, Käsityö, kotiteollisuus
Alanimike 8354858

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aarteita museoiden kätköistä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot