Aaveiden Pohjanmaa - Tiina Hietikko-Hautala

kummitustarinoita mailta ja meriltä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hietikko-Hautala, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 82

Lisätiedot

Uskotko aaveisiin? Oli vastauksesi sitten myöntävä tai kieltävä, aavetarinat ovat aina kulkeneet mukanamme. Ne saavat tutuiksi luulemamme rakennukset, rannat ja metsäpolut näyttäytymään uudessa, aavemaisessa valossa. Kummitustarinat ovat kansanperinnettä, jutunkerrontaa, ja kuka tietää, ehkä tosiakin. Tähän kirjaan on kerätty aavetarinoita ja aavemaisia legendoja Pohjanmaalta. Pohjalaiset aaveet viihtyvät niin hienoissa huviloissa kuin karuissa kalamajoissakin. Niitä saattaa kohdata myös kauppahuoneissa, kartanoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja jopa majakoissa. Tervetuloa aaveiden Pohjanmaalle!

Lisätiedot

Kuvaus Uskotko aaveisiin? Oli vastauksesi sitten myöntävä tai kieltävä, aavetarinat ovat aina kulkeneet mukanamme. Ne saavat tutuiksi luulemamme rakennukset, rannat ja metsäpolut näyttäytymään uudessa, aavemaisessa valossa. Kummitustarinat ovat kansanperinnettä, jutunkerrontaa, ja kuka tietää, ehkä tosiakin. Tähän kirjaan on kerätty aavetarinoita ja aavemaisia legendoja Pohjanmaalta. Pohjalaiset aaveet viihtyvät niin hienoissa huviloissa kuin karuissa kalamajoissakin. Niitä saattaa kohdata myös kauppahuoneissa, kartanoissa, teattereissa, oppilaitoksissa ja jopa majakoissa. Tervetuloa aaveiden Pohjanmaalle!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Haamu Kustannus
Tekijä Hietikko-Hautala, Tiina
Kuvittaja Kari, Suvi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 82
ISBN 9789526800707
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 21099031
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, kansantarinat, kotimainen kaunokirjallisuus, kummitukset, Pohjanmaa, Ruotsinkielinen Pohjanmaa, tarinat, uskomukset, Vaasan rannikkoseutu, yliluonnolliset olennot, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 21099031

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aaveiden Pohjanmaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot