Aglio & Olio - Saku Tuominen

Yksinkertaisen pastan a & o

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,90 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Tuominen, Saku - Koski, Tuukka - Kivilahti, Kimmo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 343

Lisätiedot

Aglio & Olio on vuosien pastahulluuden lopputulos, kattavin Suomessa tehty pasta-aiheinen keittokirja. Se on aiheen perusteos, joka pitää sisällään satoja ruokaohjeita, historiaa, anekdootteja ja mielipiteitä. Kirjan henki on yksinkertainen ja konstailematon. Pastaan suhtaudutaan sellaisena kuin se on maailman monipuolisimpana pikaruokana. "Mutta minulle pastan ydin on aina ollut helppous. Se on hyvien raaka-aineiden ja yksinkertaisuuden ylistys. Kuten Amerikan ehkä tunnetuin, useilla Michelin-tähdillä aateloitu Mario Batali on todennut: To my mind the single most satisfying dish on the planetary menu is properly prepared pasta. But as simple as pasta is, it must be prepared and served with care or the whole dish can be lost." Pasta ja tomaattikastike liitetään nykyään kiinteästi toisiinsa, mutta todellisuudessa koko idea on yllättävän nuori. Tomaatti saapui Eurooppaan 1500-luvulla, mutta sitä pidettiin pitkään monilla alueilla myrkyllisenä ja kastikkeeksi se taipui vielä myöhemmin. Kirjan ensimmäinen ruokaohje, vermicelli con i pomodori, vermiselliä eli eräänlaista ohutta spagettia tomaattikastikkeessa on vasta vuodelta 1839. Kirjan tekijäryhmän muodostavat tv-tuottaja Saku Tuominen, ad Kimmo Kivilahti ja mm. Chez Domiquessa ja Ravintola Postresissa kokkina työskennellyt valokuvaaja Tuukka Koski.

Lisätiedot

Kuvaus Aglio & Olio on vuosien pastahulluuden lopputulos, kattavin Suomessa tehty pasta-aiheinen keittokirja. Se on aiheen perusteos, joka pitää sisällään satoja ruokaohjeita, historiaa, anekdootteja ja mielipiteitä. Kirjan henki on yksinkertainen ja konstailematon. Pastaan suhtaudutaan sellaisena kuin se on maailman monipuolisimpana pikaruokana. "Mutta minulle pastan ydin on aina ollut helppous. Se on hyvien raaka-aineiden ja yksinkertaisuuden ylistys. Kuten Amerikan ehkä tunnetuin, useilla Michelin-tähdillä aateloitu Mario Batali on todennut: To my mind the single most satisfying dish on the planetary menu is properly prepared pasta. But as simple as pasta is, it must be prepared and served with care or the whole dish can be lost." Pasta ja tomaattikastike liitetään nykyään kiinteästi toisiinsa, mutta todellisuudessa koko idea on yllättävän nuori. Tomaatti saapui Eurooppaan 1500-luvulla, mutta sitä pidettiin pitkään monilla alueilla myrkyllisenä ja kastikkeeksi se taipui vielä myöhemmin. Kirjan ensimmäinen ruokaohje, vermicelli con i pomodori, vermiselliä eli eräänlaista ohutta spagettia tomaattikastikkeessa on vasta vuodelta 1839. Kirjan tekijäryhmän muodostavat tv-tuottaja Saku Tuominen, ad Kimmo Kivilahti ja mm. Chez Domiquessa ja Ravintola Postresissa kokkina työskennellyt valokuvaaja Tuukka Koski.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Tuominen, Saku - Koski, Tuukka - Kivilahti, Kimmo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 343
ISBN 9789513140618
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 7 7. p
Tilausnumero 5849121
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Italia, keittokirjat, pasta, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 5849121

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aglio & Olio

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot