Ahneet likaiset kädet - Hannu Hakonen

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
 • Tekijä: Hakonen, Hannu
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2015
 • Sivut: 341

Lisätiedot

Ahneella on tunnetusti epäsiisti loppunsa. Kun tsaarittaren arvokorut kiertävät historian saatossa erinäisten käsien kautta Pietarista Lontooseen, ehtii koruihin tarttua monta sormea, monta halua ja monta tarinaa. Niin - mitä yhteistä on tsaarin ajan Pietarilla, rajakarjalaisella Kulisman evakkoperheellä, joka luostariretkellä vedetään yllättäen mukaan tapahtumiin, salaperäisellä, valkopartaisella vanhuksella sekä Raja-Karjalassa kuohuvalla yksinäisellä Jukakoskella? Entä mihin johtavat itärajan takana tapahtuva verinen karhunmetsästys, pohjoiskarjalaiset hurjat kyläjuhlat tai suuret setelit rakastavaisten Pariisissa ja hotelli, jonka tunnetuin kuollut on maailmankuulu kirjailija? Antaako tämä ahneita, huijareita, kurjia, rehellisiä, rakastajia, auttajia, salaisuuksia, kirouksia, seksiä, väkivaltaa, kuolemaa... sekä yllätyksiä täynnä oleva rikosromaani edellä esitettyihin kysymyksiin vastaukset? Se selviää vain lukemalla tämä huikea historiallisia jännitteitä huokuva romaani.

Lisätiedot

Kuvaus Ahneella on tunnetusti epäsiisti loppunsa. Kun tsaarittaren arvokorut kiertävät historian saatossa erinäisten käsien kautta Pietarista Lontooseen, ehtii koruihin tarttua monta sormea, monta halua ja monta tarinaa. Niin - mitä yhteistä on tsaarin ajan Pietarilla, rajakarjalaisella Kulisman evakkoperheellä, joka luostariretkellä vedetään yllättäen mukaan tapahtumiin, salaperäisellä, valkopartaisella vanhuksella sekä Raja-Karjalassa kuohuvalla yksinäisellä Jukakoskella? Entä mihin johtavat itärajan takana tapahtuva verinen karhunmetsästys, pohjoiskarjalaiset hurjat kyläjuhlat tai suuret setelit rakastavaisten Pariisissa ja hotelli, jonka tunnetuin kuollut on maailmankuulu kirjailija? Antaako tämä ahneita, huijareita, kurjia, rehellisiä, rakastajia, auttajia, salaisuuksia, kirouksia, seksiä, väkivaltaa, kuolemaa... sekä yllätyksiä täynnä oleva rikosromaani edellä esitettyihin kysymyksiin vastaukset? Se selviää vain lukemalla tämä huikea historiallisia jännitteitä huokuva romaani.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Viestintätoimisto Kirjokansi
Tekijä Hakonen, Hannu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 341
ISBN 9789527142011
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8409741
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8409741

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Ahneuden hinta
  Arvostelija Kirjanörttion 22.9.2017
  Täyttä asiaa koko kirja! Voi heitä ahneita, mutta onneksi löytyy inhimillisyyttäkin romaanin henkilöissä. Hyvä niin. Erikoinen tarina ja lukukokemus. Hyvä! Kannattaa ehdottomasti lukea.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ahneet likaiset kädet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot