Äidin 365 toivon päivää - Katariina Aaltonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

15,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Aaltonen, Katariina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 135

Lisätiedot

Vili on 25-vuotias insinööriopiskelija, joka asuu tyttöystävänsä kanssa, mutta lähellä vanhempiaan. Tammikuun alussa Vili soittaa äidilleen ja kertoo, että hänellä on ollut jo muutaman päivän pientä lämpöä. "Vili ei ollut usein kipeä, joten ihmettelinkin, mistä hän oli tartunnan saanut", kirjoittaa äiti päiväkirjaansa. Päiväkirjaan perustuvassa kirjassa tavoitetaan äidin aidot ensireaktiot lapsen vakavaan sairastumiseen, lääkärin kertomiin uutisiin, lähipiirin suhtautumiseen, arjen muuttumiseen, paperisotaan ja hoitokäytäntöihin. Äidin tunteet eletään uudelleen kaunistelematta. Vaikka joudut kamppailemaan elämäsi raskaimman asian kanssa viikosta toiseen, muutakin elämää on elettävä ja osattava nauttia pienistä iloista - ja samalla pelättävä pahinta ja toivottava parasta. Kirjan Äidin 365 toivon päivää tapahtumat sijoittuvat keskiselle Uudellemaalle ja Helsinkiin, Peijakseen ja Meilahden kolmiosairaalaan. Kirjoittaja lahjoittaa osan kirjan tuotoista Syöpäsäätiölle.

Lisätiedot

Kuvaus Vili on 25-vuotias insinööriopiskelija, joka asuu tyttöystävänsä kanssa, mutta lähellä vanhempiaan. Tammikuun alussa Vili soittaa äidilleen ja kertoo, että hänellä on ollut jo muutaman päivän pientä lämpöä. "Vili ei ollut usein kipeä, joten ihmettelinkin, mistä hän oli tartunnan saanut", kirjoittaa äiti päiväkirjaansa. Päiväkirjaan perustuvassa kirjassa tavoitetaan äidin aidot ensireaktiot lapsen vakavaan sairastumiseen, lääkärin kertomiin uutisiin, lähipiirin suhtautumiseen, arjen muuttumiseen, paperisotaan ja hoitokäytäntöihin. Äidin tunteet eletään uudelleen kaunistelematta. Vaikka joudut kamppailemaan elämäsi raskaimman asian kanssa viikosta toiseen, muutakin elämää on elettävä ja osattava nauttia pienistä iloista - ja samalla pelättävä pahinta ja toivottava parasta. Kirjan Äidin 365 toivon päivää tapahtumat sijoittuvat keskiselle Uudellemaalle ja Helsinkiin, Peijakseen ja Meilahden kolmiosairaalaan. Kirjoittaja lahjoittaa osan kirjan tuotoista Syöpäsäätiölle.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Reuna Kustantamo ja kirjakauppa
Tekijä Aaltonen, Katariina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 135
ISBN 9789527028070
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21566773
Asiasanat adenokarsinooma, keuhkosyöpä, kokemukset, nuoret, omaiset, sairaus, syöpätaudit, tietokirjallisuus, äidit, Syötaudit
Alanimike 21566773

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Äidin 365 toivon päivää

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot