Aika velikulta - Liisa Seppänen

Hannes Hynösen pitkä taival 1913-2015

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
Jäsenhinta: 9,95 €
  • Tekijä: Seppänen, Liisa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 231

Lisätiedot

Suomalaiset hurmanneen sotaveteraanin tarina Mikkeliläinen Hannes Hynönen kohosi yhdessä illassa mediailmiöksi. Linnan juhlissa kansan sydämet valloittanut 101-vuotias ihastutti inhimillisyydellään, iloisuudellaan ja tanssitaidoillaan. Hanneksen tie ei ollut mutkaton, vaan hän kohtasi elämässään köyhyyttä, kuolemaa, kaksi sotaa ja sairauksia. Pärjääminen vaati sitkeää työtä ja valoisaa elämänasennetta, joka tiivistyy Hanneksen omiin sanoihin: "Ei ilo tule itsestään, sitä pitää hieman kehrätä." Aika velikulta kertoo Hanneksen tarinan Nikolai II:sta Niinistöön asti, kruununtorpasta Presidentinlinnaan. Se polveilee metsissä, pelloilla, sotatantereilla, riiuureissuilla, raviradoilla ja kaukomailla.

Lisätiedot

Kuvaus Suomalaiset hurmanneen sotaveteraanin tarina Mikkeliläinen Hannes Hynönen kohosi yhdessä illassa mediailmiöksi. Linnan juhlissa kansan sydämet valloittanut 101-vuotias ihastutti inhimillisyydellään, iloisuudellaan ja tanssitaidoillaan. Hanneksen tie ei ollut mutkaton, vaan hän kohtasi elämässään köyhyyttä, kuolemaa, kaksi sotaa ja sairauksia. Pärjääminen vaati sitkeää työtä ja valoisaa elämänasennetta, joka tiivistyy Hanneksen omiin sanoihin: "Ei ilo tule itsestään, sitä pitää hieman kehrätä." Aika velikulta kertoo Hanneksen tarinan Nikolai II:sta Niinistöön asti, kruununtorpasta Presidentinlinnaan. Se polveilee metsissä, pelloilla, sotatantereilla, riiuureissuilla, raviradoilla ja kaukomailla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Seppänen, Liisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 231
ISBN 9789511316275
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 3207621
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, 1900-luku, 2000-2009, 2010-luku, sotaveteraanit, elämänkaari, miehet, yhteiskuntakehitys, Hynönen, Hannes, Suomi, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 3207621

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aika velikulta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot