Ainoa taivas - Essi Ihonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ihonen, Essi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Ainon vaikea valinta Koskettava kasvutarina Ainosta, joka pyristelee irti uskonnollisesta yhteisöstä. Aino pukeutuu maanläheisiin väreihin ja peittää pitkät, letitetyt hiuksensa huivilla. Hän on 17-vuotias, eikä ole koskaan pitänyt ketään poikaa edes kädestä, mutta on jo suostunut Armon kosintaan. He kuuluvat molemmat seurakuntaan, jossa ketään ei jätetä yksin ja kaikkeen on selkeä vastaus. Vaikka Armon kiinnostus hivelee itsetuntoa, Ainoa kauhistuttaa ennalta määrätty elämänpolku - ja yhtäkkiä hän ei ole varma enää mistään. Kestääkö usko asioiden kyseenalaistamista vai sortuuko kaikki? Askel vapauteen on samaan aikaan kaikkein houkuttavin ja pelottavin. Essi Ihonen (s. 1987) on kasvanut esikoislestadiolaisessa perheessä. Hän työskentelee kirjastossa oppisopimuksella ja yrittää kirjoittamalla selvittää itselleen asioita, joihin ei muuten löydä selkeyttä. Ainoa taivas on Essi Ihosen esikoisromaani.

Lisätiedot

Kuvaus Ainon vaikea valinta Koskettava kasvutarina Ainosta, joka pyristelee irti uskonnollisesta yhteisöstä. Aino pukeutuu maanläheisiin väreihin ja peittää pitkät, letitetyt hiuksensa huivilla. Hän on 17-vuotias, eikä ole koskaan pitänyt ketään poikaa edes kädestä, mutta on jo suostunut Armon kosintaan. He kuuluvat molemmat seurakuntaan, jossa ketään ei jätetä yksin ja kaikkeen on selkeä vastaus. Vaikka Armon kiinnostus hivelee itsetuntoa, Ainoa kauhistuttaa ennalta määrätty elämänpolku - ja yhtäkkiä hän ei ole varma enää mistään. Kestääkö usko asioiden kyseenalaistamista vai sortuuko kaikki? Askel vapauteen on samaan aikaan kaikkein houkuttavin ja pelottavin. Essi Ihonen (s. 1987) on kasvanut esikoislestadiolaisessa perheessä. Hän työskentelee kirjastossa oppisopimuksella ja yrittää kirjoittamalla selvittää itselleen asioita, joihin ei muuten löydä selkeyttä. Ainoa taivas on Essi Ihosen esikoisromaani.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Ihonen, Essi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 239
ISBN 9789510431009
Ilmestymisvuosi 2018
Kohderyhmä Alkaen 12 v.
Tilausnumero 8478855
Asiasanat aikuistuminen, aikustuminen, elämänkatsomus, esikoisteokset, kriisit, lasten ja nuorten kirjat, lestadiolaisuus, nuoret, odotukset, tulevaisuus, tytöt, unelmat, usko, uskonnolliset yhteisöt, Suomenkiel.kertomakirj.nuoret
Alanimike 8478855

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ainoa taivas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot