Aitoa Meksikon ruokaa - Felipe Fuentes Cruz

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Fuentes Cruz, Felipe - Fordham, Ben
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Meksikolaiset perinneherkut ovat viime vuosikymmenten aikana valloittaneet koko läntisen maailman. Tacot, burritot ja salsakastikkeet tunnetaan lähes kaikkialla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa - ainakin nopeasti ja arkisesti tarjoiltuna pikaruokana. Mutta millaisia nämä mausteiset herkut ovat aidossa ja alkuperäisessä muodossaan? Aitoa Meksikon ruokaa on Lontoossa huippusuosittua meksikolaisravintolaa pitävän kokkiduon opaskirja maan ruokaperinteen saloihin. Lukija oppii paistamaan, sekoittamaan ja maustamaan ainutlaatuisia herkkuja. Luvassa on monipuolinen valikoima aromikkaita nautintoja! Kirjan ulkoasu on yhtä herkullisen värikäs kuin ruokakulttuuri, jota se kuvailee.

Lisätiedot

Kuvaus Meksikolaiset perinneherkut ovat viime vuosikymmenten aikana valloittaneet koko läntisen maailman. Tacot, burritot ja salsakastikkeet tunnetaan lähes kaikkialla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa - ainakin nopeasti ja arkisesti tarjoiltuna pikaruokana. Mutta millaisia nämä mausteiset herkut ovat aidossa ja alkuperäisessä muodossaan? Aitoa Meksikon ruokaa on Lontoossa huippusuosittua meksikolaisravintolaa pitävän kokkiduon opaskirja maan ruokaperinteen saloihin. Lukija oppii paistamaan, sekoittamaan ja maustamaan ainutlaatuisia herkkuja. Luvassa on monipuolinen valikoima aromikkaita nautintoja! Kirjan ulkoasu on yhtä herkullisen värikäs kuin ruokakulttuuri, jota se kuvailee.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Karisto
Tekijä Fuentes Cruz, Felipe - Fordham, Ben
Kääntäjä Kivelä, Maria
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789512356546
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Real Mexican food
Painos 1
Tilausnumero 21440508
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat keittokirjat, Meksiko, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Eri maiden ja alueiden ruokala
Alanimike 21440508

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aitoa Meksikon ruokaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot