Aivot liikkeelle! - Hannu Moilanen

Tehosta oppimista yläkoulussa ja toisella asteella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Moilanen, Hannu - Salakka, Helena
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 229

Lisätiedot

Lisää liikettä, tehokkaampaa oppimista! Kun koulupäivän aikana saa välillä liikkua ja käyttää kehoaan monipuolisesti, aivot aktivoituvat ja oppiminen tehostuu. Alakoulussa liikkumisen yhdistäminen opetukseen on jo melko yleistä, mutta miten se onnistuu aineenopetuksessa? Tässä kirjassa esitellään runsaasti työtapoja, joissa liikkuminen yhdistyy luonnolliseksi osaksi oppituntia - ihan tavallisessa luokassa ja ilman erityisiä välineitä. Ison osan vinkeistä voi toteuttaa saman tien ilman minkäänlaista etukäteisvalmistelua. Mukana on myös laajempia oppimiskokonaisuuksia, joiden toteuttamiseen annetaan kattavat ohjeet. Lisäksi kerrotaan, miten esimerkiksi mobiililaitteita ja luokkahuoneen ulkopuolisia ympäristöjä voi hyödyntää liikkumisen lisäämiseksi. Esitellyt vinkit on kehitetty käytännön opetustyössä.

Lisätiedot

Kuvaus Lisää liikettä, tehokkaampaa oppimista! Kun koulupäivän aikana saa välillä liikkua ja käyttää kehoaan monipuolisesti, aivot aktivoituvat ja oppiminen tehostuu. Alakoulussa liikkumisen yhdistäminen opetukseen on jo melko yleistä, mutta miten se onnistuu aineenopetuksessa? Tässä kirjassa esitellään runsaasti työtapoja, joissa liikkuminen yhdistyy luonnolliseksi osaksi oppituntia - ihan tavallisessa luokassa ja ilman erityisiä välineitä. Ison osan vinkeistä voi toteuttaa saman tien ilman minkäänlaista etukäteisvalmistelua. Mukana on myös laajempia oppimiskokonaisuuksia, joiden toteuttamiseen annetaan kattavat ohjeet. Lisäksi kerrotaan, miten esimerkiksi mobiililaitteita ja luokkahuoneen ulkopuolisia ympäristöjä voi hyödyntää liikkumisen lisäämiseksi. Esitellyt vinkit on kehitetty käytännön opetustyössä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Moilanen, Hannu - Salakka, Helena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 229
ISBN 9789524517171
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8262486
Asiasanat fyysinen aktiivisuus, K-kirjat, liikkuminen, opetus, oppiminen, oppitunnit, toiminnalliset menetelmät, toisen asteen koulutus, yläkoulu, Koululaitos
Alanimike 8262486

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aivot liikkeelle!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot