Ajan lyhyt historia - Stephen Hawking

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Hawking, Stephen
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2012
 • Sivut: 276

Lisätiedot

Stephen Hawking (s. 1942) on vuosisatamme merkittävimpiä tiedemiehiä. Tässä pääteoksessaan hän kertoo, miten nykyinen maailmankuvamme on kehittynyt aiempien käsitysten pohjalta yhä täydellisemmäksi. Hawking johdattelee lukijan syvän avaruuden kaukaisiin galakseihin ja mustiin aukkoihin. Samalla tutustumme myös äärimmäisen pienten kvarkkien "makuihin" ja "väreihin", antimateriaan, hiukkasten spineihin ja erityyppisten aikojen erilaisiin suuntiin - ja kuin huomaamatta olemme tempautuneet tähän kiehtovaan maailmaan. Ajan lyhyt historia paitsi vie kiehtovan maailman syvyyksiin myös päästää tutustumaan huippututkijan ajatuksenkulkuihin.

Lisätiedot

Kuvaus Stephen Hawking (s. 1942) on vuosisatamme merkittävimpiä tiedemiehiä. Tässä pääteoksessaan hän kertoo, miten nykyinen maailmankuvamme on kehittynyt aiempien käsitysten pohjalta yhä täydellisemmäksi. Hawking johdattelee lukijan syvän avaruuden kaukaisiin galakseihin ja mustiin aukkoihin. Samalla tutustumme myös äärimmäisen pienten kvarkkien "makuihin" ja "väreihin", antimateriaan, hiukkasten spineihin ja erityyppisten aikojen erilaisiin suuntiin - ja kuin huomaamatta olemme tempautuneet tähän kiehtovaan maailmaan. Ajan lyhyt historia paitsi vie kiehtovan maailman syvyyksiin myös päästää tutustumaan huippututkijan ajatuksenkulkuihin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Hawking, Stephen
Kuvittaja Miller, Ron
Kääntäjä Varteva, Risto
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 276
ISBN 9789510393741
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 9
Tilausnumero 20844593
Asiasanat pokkarit, Hintaryhmä
Alanimike 20844593

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Oudossa seurassa?
  Arvostelija HePeon 9.4.2018
  Tämä suurelle yleisölle suunnatun tiedekirjoittamisen klassikko on lukemisen arvoinen kenelle hyvänsä, koska hyvänsä.
  SSKK näkyy luokitelleen teoksen kaunokirjallisuuteen ja science fictioniin. Millähän perusteella? Kaunishan kirja on, mutta kauemmas science fictionin genrestä on vaikea päästä.
  Ennemmin olisi odottanut vaikkapa Feynmanin "Suhteellisen helppoa" science fictioniin luokiteltuna; Feynman kun oli kuuluisa siitä, että tuppasi liikkumaan yllättävässä seurassa.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ajan lyhyt historia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot