Ajatuksia luonnon keskellä - Terttu Kurki

18,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
 • Tekijä: Kurki, Terttu
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2010
 • Sivut: 119

Lisätiedot

Kulje kanssani kaunista metsäpolkua. Hiljaisessa metsässä kuulet tuulen hyminän, joelta ja järveltä aaltojen liplatuksen. Samalla opit kuuntelemaan kukkien puhetta ja lintujen laulukonserttia. Kulkiessasi avoimin silmin ja mielin näet meitä ympäröivän luonnon kauneuden, joka on ilonamme. Luonnon kauneuden virkistämänä ja uusia oivalluksia saaneina haluamme suojella luontoa. Voimme hiljentyä kokemalla rauhaa ja hiljaisuutta luonnon suuressa temppelissä. Hoitaessamme luontoa hyvin se tuottaa kaikille siellä liikkuville tyydytystä ja iloa. Opimme tuntemaan Jumalaa paremmin tutkimalla Luojan suurta kirjaa, joka luonnon kautta avautuu luettavaksemme.

Lisätiedot

Kuvaus Kulje kanssani kaunista metsäpolkua. Hiljaisessa metsässä kuulet tuulen hyminän, joelta ja järveltä aaltojen liplatuksen. Samalla opit kuuntelemaan kukkien puhetta ja lintujen laulukonserttia. Kulkiessasi avoimin silmin ja mielin näet meitä ympäröivän luonnon kauneuden, joka on ilonamme. Luonnon kauneuden virkistämänä ja uusia oivalluksia saaneina haluamme suojella luontoa. Voimme hiljentyä kokemalla rauhaa ja hiljaisuutta luonnon suuressa temppelissä. Hoitaessamme luontoa hyvin se tuottaa kaikille siellä liikkuville tyydytystä ja iloa. Opimme tuntemaan Jumalaa paremmin tutkimalla Luojan suurta kirjaa, joka luonnon kautta avautuu luettavaksemme.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Kurki, Terttu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 119
ISBN 9789522351968
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8381289
Asiasanat lasten ja nuorten kirjat, luonnonsuojelu, luontosuhde, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8381289

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  luonnon kuvaus herättää lukijan mielnkiinnon
  Arvostelija tepaon 11.3.2019
  Kirjassa käsiteltävänä oleva luonnon kuvaus herättää lukijoiden mielenkiinnon ja samalla opettaa lukijoita tutustumaan lähiluontoon paremmin.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ajatuksia luonnon keskellä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot