Älä jätä ihmistä yksin - Ville Jalovaara

HelsinkiMissio 130 vuotta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jalovaara, Ville
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 319

Lisätiedot

HelsinkiMissio on vaikuttanut Helsinin kaduilla 130 vuotta. Jouluna 1883 Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupungin huonomaineisimmassa kolkassa Punavuoressa aloitti lähetysmaja, jossa autettiin elämässä heikoimpaan osaan joutuneita. Tuolloin Helsingin Kaupunkilähetyksenä tunnettu järjestö aloitti köyhäinavun ja on siitä pitäen pyrkinyt tavoittamaan ne, joiden hätä jää julkisuudelta piiloon. Älä jätä ihmistä yksin kertoo järjestön vaiheikkaan historian sotavuosista ja pula-ajasta yhteiskunnalliseen nousukauteen ja uudelle vuosituhannelle. Samalla teos vie matkalle Helsingin ja sosiaalisen vastuun historiaan ja kertoo, miten vapaaehtoistoiminta ja lähimmäisistä välittäminen yhdistyvät tänään.

Lisätiedot

Kuvaus HelsinkiMissio on vaikuttanut Helsinin kaduilla 130 vuotta. Jouluna 1883 Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupungin huonomaineisimmassa kolkassa Punavuoressa aloitti lähetysmaja, jossa autettiin elämässä heikoimpaan osaan joutuneita. Tuolloin Helsingin Kaupunkilähetyksenä tunnettu järjestö aloitti köyhäinavun ja on siitä pitäen pyrkinyt tavoittamaan ne, joiden hätä jää julkisuudelta piiloon. Älä jätä ihmistä yksin kertoo järjestön vaiheikkaan historian sotavuosista ja pula-ajasta yhteiskunnalliseen nousukauteen ja uudelle vuosituhannelle. Samalla teos vie matkalle Helsingin ja sosiaalisen vastuun historiaan ja kertoo, miten vapaaehtoistoiminta ja lähimmäisistä välittäminen yhdistyvät tänään.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Jalovaara, Ville
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 319
ISBN 9789522881731
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348946
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat avustusjärjestöt, diakonia, Helsingin Kaupunkilähetys, Helsinki, HelsinkiMissio, historia, järjestötoiminta, kansalaistoiminta, kaupungistuminen, kaupungit, kriisipalvelut, kristillisyys, köyhäinapu, lapsityö, lähimmäispalvelu, moniammatillisuus, naistyö
Alanimike 8348946

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Älä jätä ihmistä yksin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot