Altruismi - Teuvo Tapio

Vaihtoehto sosialismille ja kapitalismille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Tapio, Teuvo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 148

Lisätiedot

Kirja käsittelee yhteiskunnallisia arvomaailmoja. Yleisenä on käsitys, että arvomaailmoja olisi vain kaksi eli kapitalismi ja sosialismi. Sosialismin realismi paljastui 1990-luvulla niin kiistattomasti, että siitä seurasi sen luhistuminen. Ennen sitä maailmalla oli vallinnut kauhun tasapaino kapitalismin ja sosialismin välillä. Sosialismin romahtamisesta seurasi nopea kapitalismin nousu. Nousua on hillinnyt länsimaissa 1800-luvulla alkanut demokratian kehitys. Tämä demokratia on kuitenkin vain esidemokratiaa, jonka johdosta se on hyvin haavoittuvainen. Maailma tarvitsee nyt esidemokratian kehittämistä vakaammaksi varsinaiseksi demokratiaksi, joka kykenee torjumaan suurimmaksi uhaksi muodostuneen kapitalismin. Tämän mahdollistaa altruismi, joka on vaihtoehto kapitalismille ja sosialismille.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja käsittelee yhteiskunnallisia arvomaailmoja. Yleisenä on käsitys, että arvomaailmoja olisi vain kaksi eli kapitalismi ja sosialismi. Sosialismin realismi paljastui 1990-luvulla niin kiistattomasti, että siitä seurasi sen luhistuminen. Ennen sitä maailmalla oli vallinnut kauhun tasapaino kapitalismin ja sosialismin välillä. Sosialismin romahtamisesta seurasi nopea kapitalismin nousu. Nousua on hillinnyt länsimaissa 1800-luvulla alkanut demokratian kehitys. Tämä demokratia on kuitenkin vain esidemokratiaa, jonka johdosta se on hyvin haavoittuvainen. Maailma tarvitsee nyt esidemokratian kehittämistä vakaammaksi varsinaiseksi demokratiaksi, joka kykenee torjumaan suurimmaksi uhaksi muodostuneen kapitalismin. Tämän mahdollistaa altruismi, joka on vaihtoehto kapitalismille ja sosialismille.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Tapio, Teuvo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 148
ISBN 9789523186644
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350355
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat altruismi, arvot, demokratia, ideologiat, kapitalismi, kritiikki, sosialismi, talousjärjestelmät, tietokirjallisuus, yhteiskuntajärjestelmät, Valtiofilosofia poliitt.ideolo
Alanimike 8350355

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Altruismi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot