Ampiaisen pesä -

välähdyksiä Tapperin veljessarjan nuoruudesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 100

Lisätiedot

Kirjailija Harri Tapperin tytär löysi noin viisi vuotta sitten suvun kesäpaikan vintiltä Saarijärven Juholasta parikymmentä filmirullaa. Kun negatiiveista kehitettiin kuvat, pääsi suku kurkistamaan Tapperin perheen elämään 1950-luvulla. Valokuvateos Ampiaisen pesä on Harri Tapperin ja hänen vävynsä Terjo Kiljusen yhteishanke, jonka he ehtivät aloittaa ennen arvostetun kirjailijan kuolemaa vuonna 2012. Kirjassa puhuvat vahvimmin veljesten ottamat valokuvat, mutta myös kuvien innoittamat Harri Tapperin lauseet. Upeiden mustavalkokuvien elämänmakuisia aiheita ovat tukinuitto Tarvaalan Ryöppälänkoskessa, pienviljelijän työt, puulehmiä veistävä Aino-äiti, veljesten urheilu sekä pelit ja leikit - "tupakkaa pitempää aikaa ei osattu olla toimetta".

Lisätiedot

Kuvaus Kirjailija Harri Tapperin tytär löysi noin viisi vuotta sitten suvun kesäpaikan vintiltä Saarijärven Juholasta parikymmentä filmirullaa. Kun negatiiveista kehitettiin kuvat, pääsi suku kurkistamaan Tapperin perheen elämään 1950-luvulla. Valokuvateos Ampiaisen pesä on Harri Tapperin ja hänen vävynsä Terjo Kiljusen yhteishanke, jonka he ehtivät aloittaa ennen arvostetun kirjailijan kuolemaa vuonna 2012. Kirjassa puhuvat vahvimmin veljesten ottamat valokuvat, mutta myös kuvien innoittamat Harri Tapperin lauseet. Upeiden mustavalkokuvien elämänmakuisia aiheita ovat tukinuitto Tarvaalan Ryöppälänkoskessa, pienviljelijän työt, puulehmiä veistävä Aino-äiti, veljesten urheilu sekä pelit ja leikit - "tupakkaa pitempää aikaa ei osattu olla toimetta".
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Atena
Valokuvaaja Tapper, Harri - Kiljunen, Terjo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 100
ISBN 9789523000827
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349409
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkilöhistoria, kirjailijat, lapsuus, nuoruus, Saarijärvi (kaupunki), taiteilijat, tietokirjallisuus, valokuvat, veljet, Suomen ja suom.ugril.kirj.hist
Alanimike 8349409

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ampiaisen pesä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot