Andalusian auringossa - Erja Ariela Säkkinen

Kulinaristiretkiä Jerezistä Jerusalemiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Säkkinen, Erja Ariela
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 199

Lisätiedot

Kevään mukaansatempaavin keittokirja vie tunnelmalliselle makumatkalle Välimeren alueelle Ruoka ei ole vain polttoainetta se on kuin elämä itsessään, rakastamista ja jakamista varten. Näin uskotaan keittokirjauutuudessa, joka johdattaa ruokamatkalle Andalusiasta Palestiinalaisalueille - paikkoihin, joissa yhteisöllisyys on yhä voimissaan ja sunnuntailounaille keräännytään koko suvun voimin. Andalusian auringossa esittelee maurien ruokaperintöä Etelä-Espanjassa, pohjoisafrikkalaisia herkkuja, Israelin mezepöytien tarjontaa sekä Suomessa vähän tunnetun palestiinalaiskeittiön antia. Pian sinäkin pääset rakastumaan mutabbalin, maqlooben ja musakhanin kaltaisiin klassikoihin! Reseptiikan lisäksi kirjan upeat kuvat, ihmiset ja tarinat ruokien takaa kuljettavat lukijaa arabikeittiön jalanjäljissä Andalusian aurinkoisilta toreilta Jaffan hämyisille kujille. Erja Ariela Säkkinen (s. 1979) on Andalusian, Tunisian, Israelin ja Palestiinalaisalueiden kautta töölöläistynyt hiihtotaidoton napapiiriläinen. Freelancekirjoittajana ja -kuvaajana työskentelevä, palkitun Andalusian auringossa -blogin takaakin löytyvä Erja on elämästä kaksin käsin nautiskeleva häpeilemätön hedonisti ja intohimoinen kulinaristiretkeilijä, jonka sunnuntailounailla on aina tilaa vielä yhdelle.

Lisätiedot

Kuvaus Kevään mukaansatempaavin keittokirja vie tunnelmalliselle makumatkalle Välimeren alueelle Ruoka ei ole vain polttoainetta se on kuin elämä itsessään, rakastamista ja jakamista varten. Näin uskotaan keittokirjauutuudessa, joka johdattaa ruokamatkalle Andalusiasta Palestiinalaisalueille - paikkoihin, joissa yhteisöllisyys on yhä voimissaan ja sunnuntailounaille keräännytään koko suvun voimin. Andalusian auringossa esittelee maurien ruokaperintöä Etelä-Espanjassa, pohjoisafrikkalaisia herkkuja, Israelin mezepöytien tarjontaa sekä Suomessa vähän tunnetun palestiinalaiskeittiön antia. Pian sinäkin pääset rakastumaan mutabbalin, maqlooben ja musakhanin kaltaisiin klassikoihin! Reseptiikan lisäksi kirjan upeat kuvat, ihmiset ja tarinat ruokien takaa kuljettavat lukijaa arabikeittiön jalanjäljissä Andalusian aurinkoisilta toreilta Jaffan hämyisille kujille. Erja Ariela Säkkinen (s. 1979) on Andalusian, Tunisian, Israelin ja Palestiinalaisalueiden kautta töölöläistynyt hiihtotaidoton napapiiriläinen. Freelancekirjoittajana ja -kuvaajana työskentelevä, palkitun Andalusian auringossa -blogin takaakin löytyvä Erja on elämästä kaksin käsin nautiskeleva häpeilemätön hedonisti ja intohimoinen kulinaristiretkeilijä, jonka sunnuntailounailla on aina tilaa vielä yhdelle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Säkkinen, Erja Ariela
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 199
ISBN 9789510422267
Ilmestymisvuosi 2017
Näyte https://issuu.com/kirja/docs/9789510422267-andalusian-auringossa-kulinaristiret
Tilausnumero 8331255
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Andalusia, Espanja, Lähi-itä, Pohjois-Afrikka, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8331255

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Andalusian auringossa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot