Anno Domini 2019

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi

Lisätiedot

Käsilaukkukokoinen kalenteri tarjoaa arvokkaita vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen. Ihastuttavalla kukkakuvioinnilla koristetussa kalenterissa esitellään jokaisen kuukauden yhteydessä elämänlaatua parantavia vinkkejä ja ajatuksia. Kalenterissa käsitellään niin arkiliikunnan kuin musiikin harrastamisen merkitystä, hiljaisuuden vaikutusta hyvinvointiin ja esimerkiksi makeanhimon hallintaa. Myös univaikeuksista ja herkästä vatsasta kärsivät saavat loistavia vinkkejä! Tekstit ovat peräisin eri kirjoista, jotka on esitelty kunkin ajatuksen yhteydessä. Kalenteriosiossa on yksi viikko yhdellä aukeamalla. Jokaisen päivän kohdalla on muistiinpanotilaa, joten kalenteri toimii samalla myös päiväkirjana. Lisäksi löydät kalenterista nimipäivä- ja syntymäpäivämuistion, liputuspäivät, Suomen kalenterin juhlapäivät, sekä maailmankellon. Mukana on myös vuosi- ja kuukausikalenteri vuodelle 2020!

Lisätiedot

Kuvaus Käsilaukkukokoinen kalenteri tarjoaa arvokkaita vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen. Ihastuttavalla kukkakuvioinnilla koristetussa kalenterissa esitellään jokaisen kuukauden yhteydessä elämänlaatua parantavia vinkkejä ja ajatuksia. Kalenterissa käsitellään niin arkiliikunnan kuin musiikin harrastamisen merkitystä, hiljaisuuden vaikutusta hyvinvointiin ja esimerkiksi makeanhimon hallintaa. Myös univaikeuksista ja herkästä vatsasta kärsivät saavat loistavia vinkkejä! Tekstit ovat peräisin eri kirjoista, jotka on esitelty kunkin ajatuksen yhteydessä. Kalenteriosiossa on yksi viikko yhdellä aukeamalla. Jokaisen päivän kohdalla on muistiinpanotilaa, joten kalenteri toimii samalla myös päiväkirjana. Lisäksi löydät kalenterista nimipäivä- ja syntymäpäivämuistion, liputuspäivät, Suomen kalenterin juhlapäivät, sekä maailmankellon. Mukana on myös vuosi- ja kuukausikalenteri vuodelle 2020!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otavamedia
Sidosasu kovakantinen
ISBN 9789522710383
Tilausnumero 3211661
Alanimike 3211661

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Jokavuotinen
  Arvostelija Annelion 16.9.2018
  Paras minulle
 • Arvostelu
  Tuote vastasi odotuksiani.
  Arvostelija sickanon 19.8.2018
  Olen ostanut kalenterin alusta alkaen ja kirjoitan siihen joka päivä. On tosi mukava lukea vanhoja juttuja vuosien takaa. Jatkan edelleen tilausta.
 • Arvostelu
  hyvä kalenteri
  Arvostelija tipsumamaon 7.8.2018
  Minulla on ollut monena vuonna Anno Domini kalenteri ja aina olen ollut siihen tyytyväinen, odotan innolla uutta 2019 Anno Dominiani.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Anno Domini 2019

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot