Anoppi ja miniä - Maija Nyman

omaa tietä, yhtä matkaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Nyman, Maija
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 126

Lisätiedot

Kirja sisältää lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälleen. On olemassa yksi aivan erityinen suhde, jossa kahden naisen on sallittu rakastaa samaa miestä. Tässä ainutlaatuisessa näytelmässä äidille tarjoutuu anopin, vaimolle miniän roolivihko. Anoppi opettelee luopumaan pojastaan saadakseen ottaa vastaan miniän. Luopumalla viisaasti hän saa pitää heidät molemmat, ja elämään tulee uutta täyteyttä. Miniä opettelee luopumaan omasta vapaudestaan. Hän liittyy uuteen sukuun ja saa anopin. Rohkea sitoutuminen ei vie itsenäisyyttä, vaan tukee sitä. Vaikka anoppi ja miniä kulkevat kumpikin omaa tietään, toisinaan heidän tiensä kohtaavat ja he saavat kulkea samaa matkaa. Matkalla on kompastuskivensä, haasteensa ja mahdollisuutensa. Kirja sisältää lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälle.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja sisältää lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälleen. On olemassa yksi aivan erityinen suhde, jossa kahden naisen on sallittu rakastaa samaa miestä. Tässä ainutlaatuisessa näytelmässä äidille tarjoutuu anopin, vaimolle miniän roolivihko. Anoppi opettelee luopumaan pojastaan saadakseen ottaa vastaan miniän. Luopumalla viisaasti hän saa pitää heidät molemmat, ja elämään tulee uutta täyteyttä. Miniä opettelee luopumaan omasta vapaudestaan. Hän liittyy uuteen sukuun ja saa anopin. Rohkea sitoutuminen ei vie itsenäisyyttä, vaan tukee sitä. Vaikka anoppi ja miniä kulkevat kumpikin omaa tietään, toisinaan heidän tiensä kohtaavat ja he saavat kulkea samaa matkaa. Matkalla on kompastuskivensä, haasteensa ja mahdollisuutensa. Kirja sisältää lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälle.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Nyman, Maija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 126
ISBN 9789524755344
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 2. p
Tilausnumero 20710257
Asiasanat anopit, elämäntaito, ihmissuhteet, miniät, naiset, perhe, sukulaisuus, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 20710257

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Anoppi ja miniä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot