Aperitiivit ja alkupalat - Björn Olsson

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Olsson, Björn - Johansson, Jesper - Landerberg, Mats
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 94

Lisätiedot

Makuopas kotibaariin ja keittiöön Onnistunut ateria koostuu osista ja alkaa usein aperitiivilla - ruokahalua herättävällä juomalla tai juomasekoituksella ja sen kanssa tarjottavalla pikkusyötävällä. Arjestakin saa juhlan järjestämällä oikeat cocktailkutsut jäähdytettyine juomineen ja maukkaine pikkupaloineen. Tässä kirjassa esitellään juomien ja pikkusyötävien yhdistelmiä, jotka sopivat joko aterian alkuun tai cocktailkutsuilla tarjottaviksi. Perinteisten juomasekoitusten oheen on kehitelty uusia pikkusyötäviä, ja vastaavasti perinteisille pikkupaloille uudenlaisia juomasekoituksia. Myös alkoholittomille juomille ja kasvisalkupaloille on omat osionsa. Valmiiden reseptien lisäksi kirja tarjoaa perustietoa erilaisten makujen yhdistelemisestä kotibaarissa ja keittiössä. Syötävän ja juotavan herkulliset kuvat kruunaavat kirjan annin.

Lisätiedot

Kuvaus Makuopas kotibaariin ja keittiöön Onnistunut ateria koostuu osista ja alkaa usein aperitiivilla - ruokahalua herättävällä juomalla tai juomasekoituksella ja sen kanssa tarjottavalla pikkusyötävällä. Arjestakin saa juhlan järjestämällä oikeat cocktailkutsut jäähdytettyine juomineen ja maukkaine pikkupaloineen. Tässä kirjassa esitellään juomien ja pikkusyötävien yhdistelmiä, jotka sopivat joko aterian alkuun tai cocktailkutsuilla tarjottaviksi. Perinteisten juomasekoitusten oheen on kehitelty uusia pikkusyötäviä, ja vastaavasti perinteisille pikkupaloille uudenlaisia juomasekoituksia. Myös alkoholittomille juomille ja kasvisalkupaloille on omat osionsa. Valmiiden reseptien lisäksi kirja tarjoaa perustietoa erilaisten makujen yhdistelemisestä kotibaarissa ja keittiössä. Syötävän ja juotavan herkulliset kuvat kruunaavat kirjan annin.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Olsson, Björn - Johansson, Jesper - Landerberg, Mats
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 94
ISBN 951882424X
Ilmestymisvuosi 2004
Alkuteos Aptitretarna
Painos 1
Tilausnumero 10064939
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat alkoholijuomat, alkuruoat, aperitiivit, cocktailit, juomat, ruokaohjeet, tarjoilu, tietokirjallisuus, yhteensopivuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 10064939

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aperitiivit ja alkupalat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot