Apua, meillä on puutarha! - Erik Sidenbladh

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sidenbladh, Erik
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 254

Lisätiedot

Yhdessä oppaassa kaikki se, mitä aloittelijan pitää puutarhassa tehdä - ja se, mitä siellä ei pidä tehdä. Oletko hankkinut talon ja saanut samalla pihan, jonka kanssa olet hieman hukassa? Apua, meillä on puutarha! kertoo yksinkertaisesti ja helppotajuisesti kauniin kotipuutarhan niksit ja salat. Miten valitaan oikeat kasvit oikeaan paikkaan, miten maa muokataan, miten kasveja istutetaan ja hoidetaan? Kirjassa ei keskitytä kieltoihin ja velvoitteisiin, vaan kerrotaan, miten luodaan vähemmällä työmäärällä puutarha, jossa kaikki viihtyvät - ihmiset, kasvit ja eläimet. Onnellisen kotipuutarhurin filosofialla toimit yhteistyössä luonnon kanssa etkä sitä vastaan, ja onnistut!

Lisätiedot

Kuvaus Yhdessä oppaassa kaikki se, mitä aloittelijan pitää puutarhassa tehdä - ja se, mitä siellä ei pidä tehdä. Oletko hankkinut talon ja saanut samalla pihan, jonka kanssa olet hieman hukassa? Apua, meillä on puutarha! kertoo yksinkertaisesti ja helppotajuisesti kauniin kotipuutarhan niksit ja salat. Miten valitaan oikeat kasvit oikeaan paikkaan, miten maa muokataan, miten kasveja istutetaan ja hoidetaan? Kirjassa ei keskitytä kieltoihin ja velvoitteisiin, vaan kerrotaan, miten luodaan vähemmällä työmäärällä puutarha, jossa kaikki viihtyvät - ihmiset, kasvit ja eläimet. Onnellisen kotipuutarhurin filosofialla toimit yhteistyössä luonnon kanssa etkä sitä vastaan, ja onnistut!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Sidenbladh, Erik
Kääntäjä Tupala, Kaisu
Valokuvaaja Andersson, Eva S.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 254
ISBN 9789518836783
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 7855501
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hyötykasvit, koristekasvit, kukat, puutarhakasvit, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhaviljely, suunnittelu, tietokirjallisuus, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 7855501

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Apua, meillä on puutarha!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot