Apuvälineitä erilaisen oppijan arkeen -

äänikirjasta älykynään, läppäristä lankakerään, nauhurista navigaattoriin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 204

Lisätiedot

Erilaisten oppijoiden liitto julkaisema "Apuvälineitä erilaisen oppijan arkeen - äänikirjasta älykynään, läppäristä lankakerään, nauhurista navigaattoriin" on ensimmäinen juuri lukivaikeuksisen arjen apuvälineitä esittelevä kirja Suomessa. Lukivaikeuksisten apuvälineiden käyttö ja apuvälinetuntemus ylipäätään, myös ammattilaisten kentällä, onkin maassamme valitettavan vähäistä. Kirja sisältää monia apuväline-esittelyjä ja arjen tarinoita apuvälineiden käytöstä opinnoissa, työelämässä ja muissa arkitilanteissa. Kuinka tehdä muistiinpanoja äänenä tai kuvana? Miten luetaan korvilla? Mikä auttaa kirjoitusvirheisiin, entä viivakoodiviidakkoon? Onko olemassa keskittymisen apuvälineitä? Entä jos vieraat kielet tai matematiikka eivät luista? Lippalakki ja lankakerä - voivatko nekin olla apuvälineitä? Lisäksi kirjassa on osio harjoitusohjelmista. 200-sivuisen kirjan toimituskuntaan kuuluvat Riitta Hämäläinen (Erilaisten oppijoiden liitto), Pirjo-Liisa Kotiranta (THL), Marja-Sisko Paloneva (Datero) ja Airi Valkama (Erilaisten oppijoiden liitto). Julkistustilaisuudessa Marja-Sisko Paloneva ja Riitta Hämäläinen kertovat kirjasta, kirjan synnystä ja apuvälineiden mahdollisuuksista.

Lisätiedot

Kuvaus Erilaisten oppijoiden liitto julkaisema "Apuvälineitä erilaisen oppijan arkeen - äänikirjasta älykynään, läppäristä lankakerään, nauhurista navigaattoriin" on ensimmäinen juuri lukivaikeuksisen arjen apuvälineitä esittelevä kirja Suomessa. Lukivaikeuksisten apuvälineiden käyttö ja apuvälinetuntemus ylipäätään, myös ammattilaisten kentällä, onkin maassamme valitettavan vähäistä. Kirja sisältää monia apuväline-esittelyjä ja arjen tarinoita apuvälineiden käytöstä opinnoissa, työelämässä ja muissa arkitilanteissa. Kuinka tehdä muistiinpanoja äänenä tai kuvana? Miten luetaan korvilla? Mikä auttaa kirjoitusvirheisiin, entä viivakoodiviidakkoon? Onko olemassa keskittymisen apuvälineitä? Entä jos vieraat kielet tai matematiikka eivät luista? Lippalakki ja lankakerä - voivatko nekin olla apuvälineitä? Lisäksi kirjassa on osio harjoitusohjelmista. 200-sivuisen kirjan toimituskuntaan kuuluvat Riitta Hämäläinen (Erilaisten oppijoiden liitto), Pirjo-Liisa Kotiranta (THL), Marja-Sisko Paloneva (Datero) ja Airi Valkama (Erilaisten oppijoiden liitto). Julkistustilaisuudessa Marja-Sisko Paloneva ja Riitta Hämäläinen kertovat kirjasta, kirjan synnystä ja apuvälineiden mahdollisuuksista.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Erilaisten oppijoiden liitto
Toimittaja Hämäläinen, Riitta - Kotiranta, Pirjo-Liisa - Paloneva, Marja-Sisko - Valkama, Airi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 204
ISBN 9789526730714
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 11679131
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat apuvälineet, erilaiset oppijat, erityisoppilaat, erityisryhmät, laitteet, opetusteknologia, opetusvälineet, tietokirjallisuus, tietokoneavusteinen oppiminen, Erityisopetus Erityiskasvatus
Alanimike 11679131

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Apuvälineitä erilaisen oppijan arkeen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot