Arjen sosiaalipsykologia - Eero Suoninen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

65,70 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Suoninen, Eero - Pirttilä-Backman, Anna-Maija - Lahikainen, Anja Riitta - Ahokas, Marja
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2000
  • Sivut: 352

Lisätiedot

Sosiaalipsykologia tuottaa tietoa siitä, miten toimimme ja muutumme osana erilaisia sosiaalisia yhteenliittymiä. Arjen sosiaalipsykologia -kirjassa tarkastellaan sosiaalipsykologian antia nykyajalle.Aihepiirejä havainnollistetaan arkipäivän esimerkkien avulla. Kirjan luvuissa lähemmin tarkasteltavat aihealueet ovat arkinen vuorovaikutus, minuuden ja identiteetin rakentuminen, sosiaaliset suhteet ja ryhmäprosessit, sosiaalinen havaitseminen ja ajattelu sekä hyvinvointi. Arjen sosiaalipsykologia soveltuu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluissa sosiaalipsykologian perusopintoihin sekä ammatillisen vuorovaikutuksen opintoihin.

Lisätiedot

Kuvaus Sosiaalipsykologia tuottaa tietoa siitä, miten toimimme ja muutumme osana erilaisia sosiaalisia yhteenliittymiä. Arjen sosiaalipsykologia -kirjassa tarkastellaan sosiaalipsykologian antia nykyajalle.Aihepiirejä havainnollistetaan arkipäivän esimerkkien avulla. Kirjan luvuissa lähemmin tarkasteltavat aihealueet ovat arkinen vuorovaikutus, minuuden ja identiteetin rakentuminen, sosiaaliset suhteet ja ryhmäprosessit, sosiaalinen havaitseminen ja ajattelu sekä hyvinvointi. Arjen sosiaalipsykologia soveltuu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluissa sosiaalipsykologian perusopintoihin sekä ammatillisen vuorovaikutuksen opintoihin.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sanoma Pro
Tekijä Suoninen, Eero - Pirttilä-Backman, Anna-Maija - Lahikainen, Anja Riitta - Ahokas, Marja
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 352
ISBN 9789526317854
Ilmestymisvuosi 2000
Painos 4 1.-4. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8430340
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arki, henkinen pahoinvointi, hyvinvointi, identiteetti, ihmissuhteet, K-kirjat, ryhmäkäyttäytyminen, ryhmät, sosiaalinen käyttäytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaalipsykologia, sosiaaliset suhteet, sosiaalisuus, K-kirja Sosiaalipsykologia
Alanimike 8430340

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Arjen sosiaalipsykologia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot