Arkeen voimaa -

Pienin muutoksin kohti sujuvaa arkea

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015

Lisätiedot

Kirjan tarkoituksena on antaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla on mahdollista tehdä pieniä muutoksia ja parantaa arjen sujuvuutta sairaudesta ja sen aiheuttamista oireista huolimatta. Kirjassa on paljon käytännöllisiä vinkkejä mm. uupumuksen, kivun, hengenahdistuksen, toimintakyvyn heikkenemisen ja masentuneisuuden hallintaan. Kirja kannustaa asettamaan itselle sopivia tavoitteita, tekemään päätöksiä ja etsimään tukea ja tietoa terveyteen liittyen. Kirja on Arkeen Voimaa itsehoitoryhmätoimintaan liittyvä oheislukemisto.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan tarkoituksena on antaa tietoa ja työkaluja, joiden avulla on mahdollista tehdä pieniä muutoksia ja parantaa arjen sujuvuutta sairaudesta ja sen aiheuttamista oireista huolimatta. Kirjassa on paljon käytännöllisiä vinkkejä mm. uupumuksen, kivun, hengenahdistuksen, toimintakyvyn heikkenemisen ja masentuneisuuden hallintaan. Kirja kannustaa asettamaan itselle sopivia tavoitteita, tekemään päätöksiä ja etsimään tukea ja tietoa terveyteen liittyen. Kirja on Arkeen Voimaa itsehoitoryhmätoimintaan liittyvä oheislukemisto.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen Kuntaliitto
Toimittaja Korhonen, Riikka - Välimäki, Sari - Norja, Heli
Sidosasu pehmeäkantinen
ISBN 9789522932723
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349309
Asiasanat elintavat, henkinen hyvinvointi, hoitomenetelmät, ihmissuhteet, itsehoito, krooniset taudit, kuntoliikunta, liikunta, lääkehoito, oireet, ravitsemus, ravitsemuskäyttäytyminen, rentoutus, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Fysioterapia Fysiologiset hoit
Alanimike 8349309

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Arkeen voimaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot