Armanin maailma - Arman Alizad

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

8,10 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Alizad, Arman - Röyhkä, Kauko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 237

Lisätiedot

Arman Alizad tekee tv-sarjan maailman vaarallisimmista kamppailulajeista niiden syntysijoilla ja ottelee mestareita vastaan. Hän viettää viikkoja kamputsealaisslummin pullonkerääjänä, brasilialaisen huumejengin vieraana ja intialaisten ruumiinpolttajien luona ja melkein menehtyy suolistoinfektioon ja vuoristotautiin Nepalissa. Miksi räätäli ja muotitoimittaja riskeeraa oman terveytensä ja henkensä menemällä paikkoihin, joihin kukaan muu toimittaja ei halua astua jalallaan? Armanin uskomatonta tarinaa on painettu jo 10 000 kappaletta. Nyt suositun mediapersoonan kertomukset jatkavat elämäänsä myös pokkarina.yös menestyneet siinä.

Lisätiedot

Kuvaus Arman Alizad tekee tv-sarjan maailman vaarallisimmista kamppailulajeista niiden syntysijoilla ja ottelee mestareita vastaan. Hän viettää viikkoja kamputsealaisslummin pullonkerääjänä, brasilialaisen huumejengin vieraana ja intialaisten ruumiinpolttajien luona ja melkein menehtyy suolistoinfektioon ja vuoristotautiin Nepalissa. Miksi räätäli ja muotitoimittaja riskeeraa oman terveytensä ja henkensä menemällä paikkoihin, joihin kukaan muu toimittaja ei halua astua jalallaan? Armanin uskomatonta tarinaa on painettu jo 10 000 kappaletta. Nyt suositun mediapersoonan kertomukset jatkavat elämäänsä myös pokkarina.yös menestyneet siinä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Docendo
Tekijä Alizad, Arman - Röyhkä, Kauko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 237
ISBN 9789522911933
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 2 2. p
Tilausnumero 21510979
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat pokkarit, henkilökuvat, juontajat, toimittajat, televisio-ohjelmat, sarja-ohjelmat, matkailu, kokeilu, extreme-lajit, Kill Arman (televisio-ohjelma), Alizad, Arman
Alanimike 21510979

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Armanin maailma

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot