Armeijan harmaissa Turussa ja Säkylässä - Timo Honkala

Muisteluita armeija-ajalta PorPr Pstk-Ryhmyrinä vv. 1965-1966

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Honkala, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 335

Lisätiedot

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät. Edelleen siirrytään kuvaamaan aliupseerikouluaikaa, joka on alokas-aikaa haasteellisempaa. Armeijan loppuaika kuluu alikersanttina ja ryhmänjohtajana Turun Panssarintorjunta- komppaniassa. Kirjassa kuvataan niin sotaharjoitukset kuin kouluttajien otteet ja varusmieskavereiden toilailut sekä loma- ja vapaa-ajan puuhat. Kirja on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, joten se on hauska ja helposti luettava. Palauttaa lukijoille mieleen omat armeija-ajat ja kokemukset, jotka ehkä muuten unohtuisivat. Kirjassa 27 kuvaa.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät. Edelleen siirrytään kuvaamaan aliupseerikouluaikaa, joka on alokas-aikaa haasteellisempaa. Armeijan loppuaika kuluu alikersanttina ja ryhmänjohtajana Turun Panssarintorjunta- komppaniassa. Kirjassa kuvataan niin sotaharjoitukset kuin kouluttajien otteet ja varusmieskavereiden toilailut sekä loma- ja vapaa-ajan puuhat. Kirja on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, joten se on hauska ja helposti luettava. Palauttaa lukijoille mieleen omat armeija-ajat ja kokemukset, jotka ehkä muuten unohtuisivat. Kirjassa 27 kuvaa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Honkala, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 335
ISBN 9789523301849
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. täyd. p
Tilausnumero 8350642
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 1960-luku, aliupseerit, alokkaat, asepalvelus, komppaniat, maavoimat, panssarintorjunta, puolustusvoimat, Suomi. Maavoimat. Porin prikaati, Säkylä, tietokirjallisuus, Turku, upseerit, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8350642

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Armeijan harmaissa Turussa ja Säkylässä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot