Arviointiympyrä - Marjaana Gyekye

oppimisen mahdollisuudet näkyviin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Gyekye, Marjaana - Nikkilä, Päivi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 84

Lisätiedot

Lapsen oppiminen on prosessi, johon vaikuttavat monet eri tekijät. Varhaiskasvatuksessa toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana on kasvattajien kyky arvioida, missä tilanteissa ja mitä tekemällä lapsella on mahdollisuus oppia ja osoittaa osaamistaan. Mitä varhaiskasvatuksessa oikeasti tehdään? Painotetaanko toiminnan suunnittelussa mahdollisuuksia vai viikko-ohjelmaa? Tietävätkö kasvattajat, miten suunnitelmat lopulta toteutuvat tai jäävät toteutumatta varhaiskasvatuksen arjessa? Kuuluuko päiväkodin työkulttuuriin oman työn analyyttinen tarkastelu ja yhteinen keskustelu pedagogiikasta työn kehittämiseksi? Arviointiympyrä-kirja tarjoaa varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja alan opiskelijoille työvälineen, jolla on mahdollisuus saada näkyviin se, miten lasten toiminnassa toteutuvat lapselle ominaiset tavat toimia: leikkiminen, liikkuminen, tutkiminen sekä taiteellinen kokeminen ja ilmaiseminen, sekä miten näitä osataan hyödyntää kielen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Arviointiympyrän avulla kasvattajat pystyvät yhtenäistämään ja selkiyttämään omalle toiminnalleen asettamia tavoitteita sekä tarkastelemaan ja kehittämään koko oppimisympäristöä.

Lisätiedot

Kuvaus Lapsen oppiminen on prosessi, johon vaikuttavat monet eri tekijät. Varhaiskasvatuksessa toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana on kasvattajien kyky arvioida, missä tilanteissa ja mitä tekemällä lapsella on mahdollisuus oppia ja osoittaa osaamistaan. Mitä varhaiskasvatuksessa oikeasti tehdään? Painotetaanko toiminnan suunnittelussa mahdollisuuksia vai viikko-ohjelmaa? Tietävätkö kasvattajat, miten suunnitelmat lopulta toteutuvat tai jäävät toteutumatta varhaiskasvatuksen arjessa? Kuuluuko päiväkodin työkulttuuriin oman työn analyyttinen tarkastelu ja yhteinen keskustelu pedagogiikasta työn kehittämiseksi? Arviointiympyrä-kirja tarjoaa varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja alan opiskelijoille työvälineen, jolla on mahdollisuus saada näkyviin se, miten lasten toiminnassa toteutuvat lapselle ominaiset tavat toimia: leikkiminen, liikkuminen, tutkiminen sekä taiteellinen kokeminen ja ilmaiseminen, sekä miten näitä osataan hyödyntää kielen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Arviointiympyrän avulla kasvattajat pystyvät yhtenäistämään ja selkiyttämään omalle toiminnalleen asettamia tavoitteita sekä tarkastelemaan ja kehittämään koko oppimisympäristöä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Pedatieto
Tekijä Gyekye, Marjaana - Nikkilä, Päivi
Kuvittaja Nikander, Ken
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 84
ISBN 9789526742724
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356962
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arviointi, kielellinen kehitys, lapset, lastentarhanopettajat, oppiminen, päiväkodit, sosiaaliset taidot, tietokirjallisuus, varhaiskasvatus, vuorovaikutus, Päivähoito Esiopetus
Alanimike 8356962

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Arviointiympyrä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot