Askel, askel, harha-askel -

työnohjaajana ja konsulttina systeemien viidakossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

70,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 294

Lisätiedot

Kirja sisältää artikkeleita erilaisten systeemien kiihtyvästä muutosvauhdista ja siitä, miten ihminen selviytyy ja sopeuttaa oman tarvitsevuutensa digitalisoituneeseen, pirullisen kompleksiseksi muuttuneeseen ja rationaalisen käsityskyvyn ulottumattomiin karanneeseen maailmaan. Tätä myötä myöskin organisaatioiden kehittämistyö, johtajuus ja tavat millä muutoksia lanseerataan ovat suurten käänteiden ja murrosten silmässä. Aiemmin on puhuttu kielellisestä ja tiedollisesta käänteestä. Nyt puheeseen ovat tulleet tunteet, kehollisuus, ruumiillisuus, mindfulness, itseorganisoituminen ja kaikkialle tunkeva digitaalisuus. Ihminen joutuu etsimään itsestään ja aktivoimaan käyttöönsä psyykkisiä, fyysisiä, tunne- ja kokemusvarantojaan aivan uudella tavalla. Tasapaino on vaihtunut jännitteisyyteen ja yllätyksellisyyteen. Konsultit, työnohjaajat ja organisaatiosysteemien asiantuntijat joutuvat toimimaan muiden tavoin erilaisten 'kuilujen reunoilla' ja myrskyn silmässä. Kirjan kirjoittajat kertovat avoimesti omista löydöistään, kasvuloikistaan ja löytämistään tulokulmista, jotka ovat tuoneet omaan ymmärrykseen lisää sävyjä ja panneet kyseenalaistamaan ja uudistamaan omia työtapoja. Askelia ja harha-askelia siinä on tullut otettua.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja sisältää artikkeleita erilaisten systeemien kiihtyvästä muutosvauhdista ja siitä, miten ihminen selviytyy ja sopeuttaa oman tarvitsevuutensa digitalisoituneeseen, pirullisen kompleksiseksi muuttuneeseen ja rationaalisen käsityskyvyn ulottumattomiin karanneeseen maailmaan. Tätä myötä myöskin organisaatioiden kehittämistyö, johtajuus ja tavat millä muutoksia lanseerataan ovat suurten käänteiden ja murrosten silmässä. Aiemmin on puhuttu kielellisestä ja tiedollisesta käänteestä. Nyt puheeseen ovat tulleet tunteet, kehollisuus, ruumiillisuus, mindfulness, itseorganisoituminen ja kaikkialle tunkeva digitaalisuus. Ihminen joutuu etsimään itsestään ja aktivoimaan käyttöönsä psyykkisiä, fyysisiä, tunne- ja kokemusvarantojaan aivan uudella tavalla. Tasapaino on vaihtunut jännitteisyyteen ja yllätyksellisyyteen. Konsultit, työnohjaajat ja organisaatiosysteemien asiantuntijat joutuvat toimimaan muiden tavoin erilaisten 'kuilujen reunoilla' ja myrskyn silmässä. Kirjan kirjoittajat kertovat avoimesti omista löydöistään, kasvuloikistaan ja löytämistään tulokulmista, jotka ovat tuoneet omaan ymmärrykseen lisää sävyjä ja panneet kyseenalaistamaan ja uudistamaan omia työtapoja. Askelia ja harha-askelia siinä on tullut otettua.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Metanoia instituutti
Toimittaja Totro, Timo - Tensing, Marianne - Setälä, Maija-Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 294
ISBN 9789526740645
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356953
Asiasanat dialogi, johtajuus, kehittäminen, konsultit, organisaatiokäyttäytyminen, organisaatiomuutokset, organisaatiot, sukupuolisensitiivisyys, tietokirjallisuus, työnohjaajat, työnohjaus, Liiketalouden hallinto
Alanimike 8356953

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Askel, askel, harha-askel

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot