...att se... - Gunilla Löfman

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Löfman, Gunilla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2018

Lisätiedot

Gunilla Löfmans bok ...att se... är en gripande berättelse om när livet förändras, men det är också en bok om hopp Det är den 16:e december 1994, en vanlig dag i Gunilla Löfmans liv. Hon driver en framgångsrik bokföringsbyrå i Nagu. Hon ska läsa en bokföringsrapport och inser att hon har svårt att se. Någonting är på tok. Kalla kårar går längs med hennes rygg. Det är början på Gunilla Löfmans kamp för att behålla synen, en kamp som hon förlorar. Synskadan har dock inte hindrat Gunilla Löfman från att uppleva nya saker, resa och knyta kontakter runtom i världen. Efter att hon tvingades lämna bokföringsbyrån har hon aktivt arbetat för att förbättra synskadades livsvillkor, både nationellt och internationellt. Hon är ordförande för Förbundet Finlands Svenska Synskadade r.f. Boken ...att se... är skriven med alla sinnen, suveränt formulerad med målande beskrivningar och personliga uttryck. ...att se... är en dagbok med berättelser och funderingar som Löfman skriver medan hon är på väg. Med i bagaget har hon rädslan, modet, ilskan, sorgen, smärtan, glädjen och lyckan samt alltid en följeslagare som hon inte kan lämna hemma - den grava synnedsättningen.
...att se... finns också som ljudbok i cd-format.

Lisätiedot

Kuvaus Gunilla Löfmans bok ...att se... är en gripande berättelse om när livet förändras, men det är också en bok om hopp Det är den 16:e december 1994, en vanlig dag i Gunilla Löfmans liv. Hon driver en framgångsrik bokföringsbyrå i Nagu. Hon ska läsa en bokföringsrapport och inser att hon har svårt att se. Någonting är på tok. Kalla kårar går längs med hennes rygg. Det är början på Gunilla Löfmans kamp för att behålla synen, en kamp som hon förlorar. Synskadan har dock inte hindrat Gunilla Löfman från att uppleva nya saker, resa och knyta kontakter runtom i världen. Efter att hon tvingades lämna bokföringsbyrån har hon aktivt arbetat för att förbättra synskadades livsvillkor, både nationellt och internationellt. Hon är ordförande för Förbundet Finlands Svenska Synskadade r.f. Boken ...att se... är skriven med alla sinnen, suveränt formulerad med målande beskrivningar och personliga uttryck. ...att se... är en dagbok med berättelser och funderingar som Löfman skriver medan hon är på väg. Med i bagaget har hon rädslan, modet, ilskan, sorgen, smärtan, glädjen och lyckan samt alltid en följeslagare som hon inte kan lämna hemma - den grava synnedsättningen.
...att se... finns också som ljudbok i cd-format.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Labyrinth Books
Tekijä Löfman, Gunilla
Sidosasu pehmeäkantinen
ISBN 9789525986273
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8492841
Asiasanat kokemukset, kotimainen kaunokirjallisuus, matkat, näkövammaiset, näkövammat, Senegal, Kertomakirj.pohj.maiset kielet
Alanimike 8492841

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: ...att se...

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot