Auta minua antamaan anteeksi - Joyce Meyer

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Meyer, Joyce
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 191

Lisätiedot

"Jos pysyt vihaisena sinua loukannutta henkilöä kohtaan, se on sama kuin nauttisit itse myrkkyä ja toivoisit tuon toisen ihmisen kuolevan siihen. Anteeksiantamattomuus vahingoittaa enemmän meitä itseämme kuin jotakin toista ihmistä." JOYCE MEYER Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä - mielenrauhasta puhumattakaan. Monet kristityt huomaavat olevansa anteeksiantamattomia. Opetus siitä, että "kunnon kristitty ei koskaan vihastu", ei riitä vapauttamaan noidankehästä. JOYCE MEYER PALJASTAA TÄSSÄ KIRJASSA VIHAN JUURET, SEN ERILAISET LONKEROT, VIHASSA ELÄMISEN TUHOISAT SEURAUKSET JA LOPUKSI PROSESSIN, JOKA JOHTAA ANTEEKSIANTAMUKSEEN JA ELÄMÄN UUDISTUMISEEN. Kirja kuljettaa suunnitelmallisesti - ja syvästi hoitavasti - polkua, jonka tienviittoja ovat mm.: Tiedostamattoman vihan paljastaminen * Vihaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen * Vihan rakentava käyttö * Pyhän kohtaamisen voima * Itselleen anteeksi antamisen merkitys * Jumalan osuus anteeksiannossa * Kuinka päästää irti ja tarrata Jumalaan. Käyttäessäsi tätä kirjaa vapautumisen ohjeena huomaat löytäväsi todellisen rauhan Jumalan avulla.

Lisätiedot

Kuvaus "Jos pysyt vihaisena sinua loukannutta henkilöä kohtaan, se on sama kuin nauttisit itse myrkkyä ja toivoisit tuon toisen ihmisen kuolevan siihen. Anteeksiantamattomuus vahingoittaa enemmän meitä itseämme kuin jotakin toista ihmistä." JOYCE MEYER Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä - mielenrauhasta puhumattakaan. Monet kristityt huomaavat olevansa anteeksiantamattomia. Opetus siitä, että "kunnon kristitty ei koskaan vihastu", ei riitä vapauttamaan noidankehästä. JOYCE MEYER PALJASTAA TÄSSÄ KIRJASSA VIHAN JUURET, SEN ERILAISET LONKEROT, VIHASSA ELÄMISEN TUHOISAT SEURAUKSET JA LOPUKSI PROSESSIN, JOKA JOHTAA ANTEEKSIANTAMUKSEEN JA ELÄMÄN UUDISTUMISEEN. Kirja kuljettaa suunnitelmallisesti - ja syvästi hoitavasti - polkua, jonka tienviittoja ovat mm.: Tiedostamattoman vihan paljastaminen * Vihaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen * Vihan rakentava käyttö * Pyhän kohtaamisen voima * Itselleen anteeksi antamisen merkitys * Jumalan osuus anteeksiannossa * Kuinka päästää irti ja tarrata Jumalaan. Käyttäessäsi tätä kirjaa vapautumisen ohjeena huomaat löytäväsi todellisen rauhan Jumalan avulla.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Meyer, Joyce
Kääntäjä Partanen, Juha - Lehtinen, Tuija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 191
ISBN 9789515852922
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Do yourself a favor - forgive
Tilausnumero 21403779
Asiasanat anteeksianto, elämäntaito, ihmissuhteet, kristillisyys, tietokirjallisuus, tunteet, viha, Yleinen uskontotiede
Alanimike 21403779

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Auta minua antamaan anteeksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot