Autismin kirjo aikuisikäisillä - Lena Nylander

kysymyksiä ja vastauksia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Nylander, Lena
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 86

Lisätiedot

Kirja on antoisaa luettavaa, kun haluaa tietää enemmän aikuisikäisten autismin kirjosta. Psykiatri Lena Nylander vastaa asiallisesti ja helppolukuisesti tavallisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin: kuinka yleistä autismin kirjo on, mitä tiedetään autismin kirjon syistä ja mitä toimintarajoite merkitsee? Nylander selventää mitä tarvitaan diagnoosin laadintaan, minkälainen ennuste diagnoosin jälkeen on, sekä miksi on niin tärkeää, että aikuispsykiatrian henkilöstö tuntee autismin kirjon. Kirja on suunnattu autismin kirjon henkilöille itselleen, heidän läheisilleen sekä autismialan ammattihenkilöille ja kuntoutusta antaville tahoille.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on antoisaa luettavaa, kun haluaa tietää enemmän aikuisikäisten autismin kirjosta. Psykiatri Lena Nylander vastaa asiallisesti ja helppolukuisesti tavallisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin: kuinka yleistä autismin kirjo on, mitä tiedetään autismin kirjon syistä ja mitä toimintarajoite merkitsee? Nylander selventää mitä tarvitaan diagnoosin laadintaan, minkälainen ennuste diagnoosin jälkeen on, sekä miksi on niin tärkeää, että aikuispsykiatrian henkilöstö tuntee autismin kirjon. Kirja on suunnattu autismin kirjon henkilöille itselleen, heidän läheisilleen sekä autismialan ammattihenkilöille ja kuntoutusta antaville tahoille.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Autismi- ja Aspergerliitto
Tekijä Nylander, Lena
Sidosasu kierreselkäinen
Sivumäärä 86
ISBN 9789526707846
Ilmestymisvuosi 2010
Alkuteos Autismspektrum tillstånd hos vuxna
Painos 1
Tilausnumero 8356712
Asiasanat aikuiset, Aspergerin oireyhtymä, autismi, diagnostiikka, hoitomenetelmät, kognitio, sosiaalinen vuorovaikutus, tietokirjallisuus, Hermosto Neurolgia
Alanimike 8356712

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Autismin kirjo aikuisikäisillä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot