Av jord - Johanna Granlund

En bok om människorna bakom vår mat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Granlund, Johanna
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 204

Lisätiedot

Mat är något av det mest nödvändiga, det grundläggande. Det här en bok om människorna bakom maten. Det är också en bok om jord och om att bruka jorden. Följ med till sju gårdar i svenska Österbotten och träffa dem som producerar vår mat. De har mjölkkor, grisar, får och värphöns. De odlar spannmål, tomater, kål, potatis, morötter, sallat och mycket annat. Det är på deras åkrar, i deras djurstallar och växthus som allting börjar. I den här boken delar jordbrukare med sig av sina tankar om att leva av jorden, samtidigt som året har sin gång med vårbruk och skördetid och vardagssysslor på gårdarna.

Lisätiedot

Kuvaus Mat är något av det mest nödvändiga, det grundläggande. Det här en bok om människorna bakom maten. Det är också en bok om jord och om att bruka jorden. Följ med till sju gårdar i svenska Österbotten och träffa dem som producerar vår mat. De har mjölkkor, grisar, får och värphöns. De odlar spannmål, tomater, kål, potatis, morötter, sallat och mycket annat. Det är på deras åkrar, i deras djurstallar och växthus som allting börjar. I den här boken delar jordbrukare med sig av sina tankar om att leva av jorden, samtidigt som året har sin gång med vårbruk och skördetid och vardagssysslor på gårdarna.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Scriptum
Tekijä Granlund, Johanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 204
ISBN 9789527005323
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8357622
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, maanviljely, maanviljelijät, suomenruotsalaiset, maataloustuotanto, elintarviketuotanto, maatilat, Pohjanmaa, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8357622

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Av jord

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot