Berliininpoppelit-trilogia - Anne B. Ragde

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
 • Tekijä: Ragde, Anne B.
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2015
 • Sivut: 884

Lisätiedot

Berliininpoppelit-trilogia yksissä kansissa! Anne B. Ragden Neshovin suvusta kertovat romaanit ovat valloittaneet suomalaislukijoiden sydämet. Nyt Berliininpoppelit, Erakkoravut ja Vihreät niityt ilmestyvät yhtenä niteenä. Kolme veljestä hautausurakoitsija Margido, näyteikkunoita Kööpenhaminassa somistava Erlend ja sikatilallinen Tor kohtaavat Trondheimin lähellä sijaitsevalla Neshovin maatilalla äitinsä hautajaisissa. Paikalle tulee yllättäen myös Torin muualla kasvanut tytär Torunn, ja pitkään piilossa pysyneet salaisuudet karkaavat pintaan. Tämä moderni klassikko yhdistää raikkaan realismin, kirpeän huumorin ja riipaisevan todenmakuiset ihmiskohtalot. Rakastu sinäkin norjalaiseen!

Lisätiedot

Kuvaus Berliininpoppelit-trilogia yksissä kansissa! Anne B. Ragden Neshovin suvusta kertovat romaanit ovat valloittaneet suomalaislukijoiden sydämet. Nyt Berliininpoppelit, Erakkoravut ja Vihreät niityt ilmestyvät yhtenä niteenä. Kolme veljestä hautausurakoitsija Margido, näyteikkunoita Kööpenhaminassa somistava Erlend ja sikatilallinen Tor kohtaavat Trondheimin lähellä sijaitsevalla Neshovin maatilalla äitinsä hautajaisissa. Paikalle tulee yllättäen myös Torin muualla kasvanut tytär Torunn, ja pitkään piilossa pysyneet salaisuudet karkaavat pintaan. Tämä moderni klassikko yhdistää raikkaan realismin, kirpeän huumorin ja riipaisevan todenmakuiset ihmiskohtalot. Rakastu sinäkin norjalaiseen!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Ragde, Anne B.
Kääntäjä Teva, Tarja - Talvio-Jaatinen, Pirkko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 884
ISBN 9789513183110
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 7736974
Asiasanat pokkarit, Hintaryhmä, Suom.kiel.kertomakirj.pokkari
Alanimike 7736974

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Raikas,mukaansa tempaava
  Arvostelija arlipiion 19.7.2017
  Kaikki nämä kolme ovat ihanaa luettavaa,yllättäviä salaisuuksia,näppärää huumoria seassa,siis mielenkiintoinen sukutarina.Jäin kaipaamaan lisää luettavaa,uutta jatkoa, Neshovin suvusta ja Torunnista.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Berliininpoppelit-trilogia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot