Bisnesatleetti - Mika D. Rubanovitsch

miten pääsen 8 tunnin työkuntoon?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

62,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Rubanovitsch, Mika D. - Aalto, Elina - Hagqvist, Antti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 256

Lisätiedot

Bisnesatleetti-kirja on tarkoitettu liike-elämässä toimiville naisille ja miehille, jotka ovat kiinnostuneita kunnostaan, työssä jaksamisesta ja työhyvinvoinnista. Kirjassa on käytännönläheisiä ohjeita työn, perheen ja vapaa-ajan rytmittämiseen, stressinhallintaan ja ravitsemukseen. Kirja sisältää myös liikemiehen kunto-ohjelman, lihaskunto- ja venyttelyohjeet sekä neuvoja työmatkoille. Kerromme, mitä yrityselämä voi oppia urheilumaailmasta. Liikemiehen treenikirjassa puheenvuoron saavat julkisuuden henkilöt kansanedustaja, ex-triathlonisti Pauli Kiuru, Suomen Terveystalon urheilulääketieteen ylilääkäri Tapio Kallio, näyttelijä, yrittäjä Janne Virtanen, ammattipyöräilijä Jussi Veikkanen, Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari ja bisnesatleetti Pablo Erat. Kohderyhmän muodostavat kaikki liike-elämässä toimivat ja henkilöstöhallinto. Yrityksissä puhutaan nyt strategisesta hyvinvoinnista!

Lisätiedot

Kuvaus Bisnesatleetti-kirja on tarkoitettu liike-elämässä toimiville naisille ja miehille, jotka ovat kiinnostuneita kunnostaan, työssä jaksamisesta ja työhyvinvoinnista. Kirjassa on käytännönläheisiä ohjeita työn, perheen ja vapaa-ajan rytmittämiseen, stressinhallintaan ja ravitsemukseen. Kirja sisältää myös liikemiehen kunto-ohjelman, lihaskunto- ja venyttelyohjeet sekä neuvoja työmatkoille. Kerromme, mitä yrityselämä voi oppia urheilumaailmasta. Liikemiehen treenikirjassa puheenvuoron saavat julkisuuden henkilöt kansanedustaja, ex-triathlonisti Pauli Kiuru, Suomen Terveystalon urheilulääketieteen ylilääkäri Tapio Kallio, näyttelijä, yrittäjä Janne Virtanen, ammattipyöräilijä Jussi Veikkanen, Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari ja bisnesatleetti Pablo Erat. Kohderyhmän muodostavat kaikki liike-elämässä toimivat ja henkilöstöhallinto. Yrityksissä puhutaan nyt strategisesta hyvinvoinnista!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Imperial Sales
Tekijä Rubanovitsch, Mika D. - Aalto, Elina - Hagqvist, Antti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 256
ISBN 9789526761909
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 20616801
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ajankäyttö, elämänhallinta, esimiehet, fyysinen kunto, harjoittelu, henkinen hyvinvointi, jaksaminen, kuntoliikunta, liike-elämä, liikemiehet, liikunta, menestyminen, painonhallinta, ravitsemus, stressinhallinta, terveyskäyttäytyminen, tietokirjallisuus,
Alanimike 20616801

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Bisnesatleetti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot