Bonhoeffer - Eric Metaxas

pastori, marttyyri, näkijä, vakooja : oikeamielinen ei-juutalainen vs. kolmasvaltakunta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Metaxas, Eric
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 633

Lisätiedot

Kun Adolf Hitler ja natsit viettelivät yhden kansakunnan, kiusasivat kokonaista maanosaa ja yrittivät hävittää Euroopan juutalaiset, pieni joukko toisinajattelijoita ja sabotöörejä työskenteli Kolmannen valtakunnan kukistamiseksi sisältäpäin. Yksi heistä oli Dietrich Bonhoeffer, pastori ja kirjailija. Tässä teoksessa Eric Metaxas yhdistää Bonhoefferin elämän molemmat juonteet - toimimisen teologina ja toimimisen vakoojana - hätkähdyttäväksi kertomukseksi uskomattomasta suoraselkäisyydestä hirvittävän pahuuden edessä. Kirja on kertomus elämästä, jota muovasivat kiihkeä totuudenjano ja vankka sitoutuminen oikeuden takaamiseen niille, jotka kohtasivat leppymätöntä vihaa. Kirja sisältää lukuoppaan, jossa on kysymyksiä keskustelupiireille.

Lisätiedot

Kuvaus Kun Adolf Hitler ja natsit viettelivät yhden kansakunnan, kiusasivat kokonaista maanosaa ja yrittivät hävittää Euroopan juutalaiset, pieni joukko toisinajattelijoita ja sabotöörejä työskenteli Kolmannen valtakunnan kukistamiseksi sisältäpäin. Yksi heistä oli Dietrich Bonhoeffer, pastori ja kirjailija. Tässä teoksessa Eric Metaxas yhdistää Bonhoefferin elämän molemmat juonteet - toimimisen teologina ja toimimisen vakoojana - hätkähdyttäväksi kertomukseksi uskomattomasta suoraselkäisyydestä hirvittävän pahuuden edessä. Kirja on kertomus elämästä, jota muovasivat kiihkeä totuudenjano ja vankka sitoutuminen oikeuden takaamiseen niille, jotka kohtasivat leppymätöntä vihaa. Kirja sisältää lukuoppaan, jossa on kysymyksiä keskustelupiireille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Metaxas, Eric
Kääntäjä Pitkänen, Merja - Sevon, Marja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 633
ISBN 9789524755856
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Bonhoeffer
Tilausnumero 21138839
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elämäkerrat, kolmas valtakunta, papit, poliittiset vangit, Saksa, teologit, tietokirjallisuus, toinen maailmansota, vastarintaliikkeet, Henkilö- ja sukuhistoria
Alanimike 21138839

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Bonhoeffer

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot